Neler Yeni

Sağlam Lisans vs Jet Lisans OEM KEY!

erennx

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
993
İsim
Eren
aynı şey olup olmadığını soruyorum. Oem key veya retail key olabillir işin detaylarını bilen, tecrübeli kişilere sorum
OEM anakarta gömülür çıkmaz retail format atınca gider
(Ben retail tercih ederdim)

Aaahmt

80+ Silver
Ücretsiz seçeneklere pek sıcak bakmıyorum teşekkür ederim. Ayrıca sisteminiz hayırlı olsun cw sorununu çözdünüz mü?
Mesaj otomatik birleştirildi:

OEM anakarta gömülür çıkmaz retail format atınca gider
(Ben retail tercih ederdim)
Evet biliyorum. Sağlam Lisans ve JET Lisans tarafından satılan keylerin farkını sordum.

ben jetlisansdan aldım kullanıyorum memnunum öneririm
Hocam cevap vermediniz aklıma takıldı jet lisanstan almış olduğunuz key retail key mi acaba? retail key diye birkaç yorum varda

Son düzenleme:

Ahmet Sevinç

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,375
İsim
Ahmet Sevinç
Ücretsiz seçeneklere pek sıcak bakmıyorum teşekkür ederim. Ayrıca sisteminiz hayırlı olsun cw sorununu çözdünüz mü?

Evet biliyorum. Sağlam Lisans ve JET Lisans tarafından satılan keylerin farkını sordum.

Hocam cevap vermediniz aklıma takıldı jet lisanstan almış olduğunuz key retail key mi acaba? retail key diye birkaç yorum varda
retaildi muhtemelen çoğaltılmış yani ama sorun yok

n7cati

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,206
İsim
Necati

GamingGenden arama bekliyorum halen bazı oyunlara girince artık cw sesi gelmiyor garip ama bilmiyorum , testte ve çok ağır oyunlara girince geliyor değişim için elimden geleni yapacağım umarım yardımcı olurlar

Aaahmt

80+ Silver
GamingGenden arama bekliyorum halen bazı oyunlara girince artık cw sesi gelmiyor garip ama bilmiyorum , testte ve çok ağır oyunlara girince geliyor değişim için elimden geleni yapacağım umarım yardımcı olurlar
geçmiş olsun, umarım hal olur.

Dahası  
Reaksiyon skoru
24
İsim
Kadir Çorapçı
sağlam lisans tan aldım

Dahası  
Reaksiyon skoru
24
İsim
Kadir Çorapçı
yenı almadım fıyat hatırlamıyorum

Dahası  
Reaksiyon skoru
75
İsim
Yağız Hakverdi
sağlamlisans gerçekten gereksiz pahalı jetlisanstan 8 ay önce windows 11 retail key aldım hala cayır cuyur devam ediyorum bir sıkıntı çıkmadı sadece key ilk geldiğinde mak key olarak geldi mail attım mak key geldiğine dair bir ssle birlikte hemen özür dilediler hata yaptıklarını söylediler ve tekrardan yeni key yolladılar ve şuanda retail key kullanıyorum hala.

1671043423066.png

ayrıca oem key almana gerek yok diye düşünüyorum nasıl olsa anakart değiştirirsen key gidecek retail alıp keyi microsoft hesabına işlemen daha iyi olur senin için.

Aaahmt

80+ Silver
sağlamlisans gerçekten gereksiz pahalı jetlisanstan 8 ay önce windows 11 retail key aldım hala cayır cuyur devam ediyorum bir sıkıntı çıkmadı sadece key ilk geldiğinde mak key olarak geldi mail attım mak key geldiğine dair bir ssle birlikte hemen özür dilediler hata yaptıklarını söylediler ve tekrardan yeni key yolladılar ve şuanda retail key kullanıyorum hala.

Alıntıyı görüntüle

ayrıca oem key almana gerek yok diye düşünüyorum nasıl olsa anakart değiştirirsen key gidecek retail alıp keyi microsoft hesabına işlemen daha iyi olur senin için.
Jet lisanstan retail key alayım ya. Retail veya mak olduğunu nereden anlayabilirim?

Dahası  
Reaksiyon skoru
75
İsim
Yağız Hakverdi
Jet lisanstan retail key alayım ya. Retail veya mak olduğunu nereden anlayabilirim?
cmdyi yönetici olarak başlattıktan sonra slmgr.vbs /dli yazdığında çıkıyor.

şuan ki fiyatlar nasıldır bilmiyorum zamanıında diğer sitelere göre daha uygundu. ilk attıkları key genelde mak key oluyor aynı siteden kuzenim için win 10 key almıştım retail yine, mak geldi tekrardan mail attım biraz geç döndüler bu sefer fakat yine retail olarak düzelttiler bilginiz olsun.

Aaahmt

80+ Silver
cmdyi yönetici olarak başlattıktan sonra slmgr.vbs /dli yazdığında çıkıyor.

şuan ki fiyatlar nasıldır bilmiyorum zamanıında diğer sitelere göre daha uygundu. ilk attıkları key genelde mak key oluyor aynı siteden kuzenim için win 10 key almıştım retail yine, mak geldi tekrardan mail attım biraz geç döndüler bu sefer fakat yine retail olarak düzelttiler bilginiz olsun.
kodu etkinleştirip cmdden baktıktan sora mı retail veya mak olduğunu anlyacağız? bu işlemleri yaptıktan sonra mak key çıkarsa iade kabul edip tekrardan retail key veriyorlar mı?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,037,591
Üyeler
164,531
Son üye
Birkızişte
Top Bottom