uzaynet.com.tr
Uzaynet diye bişey duymuştum onu araştırabilirsin.
![]()
Uzaynet Limitsiz Paketler - Uzaynet
Uzaynet limitsiz paketlerle Türkiye’nin her yerinden internete, fiber hızında, uydudan, limitsiz bağlanabilirsiniz Uzaynet 20 599₺ / Ay (Tüm Vergiler Dahil) 20 Mbps’e kadar İndirme 3 Mbps’e kadar Yükleme 30 GB Yüksek Performans Hız Ekipman Bedeli: 13.500₺ Kurulum: Ücretsiz Yol Ücreti: 6₺/km...uzaynet.com.tr
30MBPS 240 TL ayda?Uzaynet diye bişey duymuştum onu araştırabilirsin.
![]()
Uzaynet Limitsiz Paketler - Uzaynet
Uzaynet limitsiz paketlerle Türkiye’nin her yerinden internete, fiber hızında, uydudan, limitsiz bağlanabilirsiniz Uzaynet 20 599₺ / Ay (Tüm Vergiler Dahil) 20 Mbps’e kadar İndirme 3 Mbps’e kadar Yükleme 30 GB Yüksek Performans Hız Ekipman Bedeli: 13.500₺ Kurulum: Ücretsiz Yol Ücreti: 6₺/km...uzaynet.com.tr
Uzaydan geliyor pahalı olması normal30MBPS 240 TL ayda?
Uydudan alıyorsun interneti gökyüzü gören her yerde çekiyor. Superbox gibi hat yok içinde.30MBPS 240 TL ayda?
kablonet baktın mı? 80tl 50mbps kullanıyorum. ayrıca paralı kanallarda açık. nat geo dan tut discovery 'yealtyapım 10 mbps desteklediği için superbox daha ağır basıyor
uzaynet ise ilk kez duyuyorum
maalesef onunda altyapısı yok 2020 yılında ve İstanbuldakablonet baktın mı? 80tl 50mbps kullanıyorum. ayrıca paralı kanallarda açık. nat geo dan tut discovery 'ye
kötü olmuş.maalesef onunda altyapısı yok 2020 yılında ve İstanbulda