Enver Paşa
80+ Gold
- En İyi Cevap
- 1
Dahası
Epica ne yaptın çok mu çalıştın sınavaTemas etme o zaman annenle.
Epica ne yaptın çok mu çalıştın sınavaTemas etme o zaman annenle.
Ne alaka? Öneride bulundum.Epica ne yaptın çok mu çalıştın sınava
Sabahtan beri knk sınav konularında olsun gibi tavır takınıyonNe alaka? Öneride bulundum.
Öyle bir şey demedim.Sabahtan beri knk sınav konularında olsun diyonda.
Hiçbirşey değişmeyecekArkadaşlar elimizden geldiğince imza vermeye çalışalım sağlığımız için sınavlar ertelensin. Evde 65 yaş üstü çok birey var ve sınavlara girersem onları riske atacağım yada belkide ölümlerine sebep olacağım. Mümkünse herkes katılsın, size güveniyorum.
Aynen öyle.. Virüsü bahane ediyorlarBazıları diyordu bizler çok üniteden sorumlu olacağız tamam haksızlık olmasın da dışarıda evine ekmek götüren insanlar ne yapsın ? Çoğunuz çalışmadığınızdan diyorsunuz zaten isterse 40m imza toplanılsın paşa paşa olacaksınız.
Siri cevaplıyor;Aynen öyle.. Virüsü bahane ediyorlar
Covid?Bazıları diyordu bizler çok üniteden sorumlu olacağız tamam haksızlık olmasın da dışarıda evine ekmek götüren insanlar ne yapsın ? Çoğunuz çalışmadığınızdan diyorsunuz zaten isterse 40m imza toplanılsın paşa paşa olacaksınız.
Türkçe yazıyorum evine ekmek götüren asgari ücretle çalışan insanlara covid yok mu ?Covid?
Mesela 10m kişi dışarı çıkacaksa bu sınavlar yüzünden 20m kişi dışarı çıkmış olacak .Türkçe yazdım anlarsınTürkçe yazıyorum evine ekmek götüren asgari ücretle çalışan insanlara covid yok mu ?
Kurallara uyarsan sınavda korona kapmazsın merak etmeArkadaşlar elimizden geldiğince imza vermeye çalışalım sağlığımız için sınavlar ertelensin. Evde 65 yaş üstü çok birey var ve sınavlara girersem onları riske atacağım yada belkide ölümlerine sebep olacağım. Mümkünse herkes katılsın, size güveniyorum.