Neler Yeni

Sağlığımız için sınavlar iptal olsun

majorw0w

80+ Silver
Bak gerçekten sağlığından endişe etseler, evde kronik rahatsızlığı olan biri varsa falan anlarım. Ama bunu bahane edip aslında çalışmadığı için olmasını istememeleri garip.
Çoğu öyle bu kadar insanı bir anda sınav yapacaklarını sanmıyorum yaparlarsa zaten kendi ayağına sıkarlar online sınava ne kadar güvenebilirsin ? İnan ki çoğu forumda sabah akşam :))

T.P.G.

80+ Titanium
Çoğu öyle bu kadar insanı bir anda sınav yapacaklarını sanmıyorum yaparlarsa zaten kendi ayağına sıkarlar online sınava ne kadar güvenebilirsin ? İnan ki çoğu forumda sabah akşam :))
Ben artık olsun geçsin kafasındayım. Hafta sonu forum hafta içi derslerdeyim. Cidden geçsin de rahat rahat oturayım böyle MEB'in ağzına bakıp darlanmaktansa olsun geçsin.

Noren

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Arkadaşlar elimizden geldiğince imza vermeye çalışalım sağlığımız için sınavlar ertelensin. Evde 65 yaş üstü çok birey var ve sınavlara girersem onları riske atacağım yada belkide ölümlerine sebep olacağım. Mümkünse herkes katılsın, size güveniyorum.

Aga bırak boşuna vakit kaybediceğine dersine çalışda uzaktan eğitimde sınıfta kalmayın bari beni corona karantinamın bittiği gün yazılı yaptılar okulda artık devletin umrunda değil

Mehmet Anıl

80+ Silver

Mehmet Anıl

80+ Silver
Evde bir kişiden bir kişiye bulaştırmamak için söylüyorum. Sen konuyu niye saptırıyorsun?
bir kişiden bir kişiye bulaştırmak için bu önlem yetmez tualetler ortak ne yapsınlar eldivenlemi tuvalete girsinler banyoda maske eldivenmi taksınlar

pentiti

80+ Silver
Bizde telafi sınavı yapacaklar grip olup gidemeyenler vardı eskiden diye bende dahilim ve yeni konulardan sınav olursa yani...

haktanugur3

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,538
İsim
Ahmet Haktan Uğur
Instagram
haktanugur3
Steam
haktanugur3
Twitter
haktanugur3
Discord
haktanugur3
Reddit
haktanugur3
Arkadaşlar böyle imzalarla neler neler değişti bir bilseniz.İmza sayısı fazlaysa her şey olur.
İmzalar ile rapçiler hapisten çıkar hayvan katilleri yakalanır ya da engelli bireyler ve engelli hayvanlara yardım ederler. Yani bunun gibi büyük kararı asla değiştirmez.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bu arada corona bulaşmaz kurala uyarsan. Yani bir çıkıp sınava gireceksin çok bir şey yok. Sınavdan kaçmak için bahane uydurmayın. Zaten asıl coronayı etkileyen şeyler baştan beri kuralların düzgün uygulanmaması. Yoksa LGS YKS gibi sınavlar dışında çok az virüs bulaşır.

Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

• B1L0
    Hayırlı forumlar

Forum istatistikleri

Konular
1,047,339
Üyeler
166,197
Son üye