Mehmet Anıl
80+ Silver
gidip gezdin herhalde arkadaşın eviniHerkesin evinde bir tane tuvalet yok.
gidip gezdin herhalde arkadaşın eviniHerkesin evinde bir tane tuvalet yok.
Tamam.gidip gezdin herhalde arkadaşın evini
çalışsın diyen yok kardeşim zaten devlet fakir olduğu için çalışıyorlar bak bakim ingilterede almanyada ne yasaklar var neden çünkü paraOzaman neden insanlar çalışıyor kardeşim, çalışmasın. Onlara virüs yok nasıl olsa!
Hayır ozaman neden imza toplanmıyor çalışmasın diye? Sadece sınavlar konu olunca imza toplanıyor?çalışsın diyen yok kardeşim zaten devlet fakir olduğu için çalışıyorlar bak bakim ingilterede almanyada ne yasaklar var neden çünkü para
şunmu aklın almıyormu yaş kaç bilmem aga sınav olmasak ülke bir şey kaybetmez biz kaybederiz işe gidilmezse ülke kaybediyor ülke iyi olsa çalıştırmazlar zaten insanları ben çalışmamalarından tarafım ama ülkede eğitim ve işsizlik berbat durumdayken bir kere sınav olmasak hiçbir şey kaybetmez ülke anladınmıHayır ozaman neden imza toplanmıyor çalışmasın diye? Sadece sınavlar konu olunca imza toplanıyor?
Ozaman bunu forumlarda imza toplamak yerine ilgili mercilere iletin. Zaten ikisi de bir işe yaramayacaktır.şunmu aklın almıyormu yaş kaç bilmem aga sınav olmasak ülke bir şey kaybetmez biz kaybederiz işe gidilmezse ülke kaybediyor ülke iyi olsa çalıştırmazlar zaten insanları ben çalışmamalarından tarafım ama ülkede eğitim ve işsizlik berbat durumdayken bir kere sınav olmasak hiçbir şey kaybetmez ülke anladınmı
işte sıkıntı o ilgili merciler ***** insanlar olduğu iin işe yaramıyorOzaman bunu forumlarda imza toplamak yerine ilgili mercilere iletin. Zaten ikisi de bir işe yaramayacaktır.
Kendilerini düşünüyorlar hocam Biz de işe gitmeyelim corona oluruz diye imza da toplayalım. Zaten bakıyorum yaşı ufak olanlar da dışarı çıkıp oyun da oynayabiliyor sınav bahanesi nedir.Hayır ozaman neden imza toplanmıyor çalışmasın diye? Sadece sınavlar konu olunca imza toplanıyor?
Ülke halkı olarak tedbirsizlik olduğu için karşıyız.Okullar kapalı ama sınav olucakİmzalar ile rapçiler hapisten çıkar hayvan katilleri yakalanır ya da engelli bireyler ve engelli hayvanlara yardım ederler. Yani bunun gibi büyük kararı asla değiştirmez.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Bu arada corona bulaşmaz kurala uyarsan. Yani bir çıkıp sınava gireceksin çok bir şey yok. Sınavdan kaçmak için bahane uydurmayın. Zaten asıl coronayı etkileyen şeyler baştan beri kuralların düzgün uygulanmaması. Yoksa LGS YKS gibi sınavlar dışında çok az virüs bulaşır.