Neler Yeni

Sağlığımız için sınavlar iptal olsun

Mehmet Anıl

80+ Silver

FightForHonor

80+ Platinum
En İyi Cevap
33
Ozaman neden insanlar çalışıyor kardeşim, çalışmasın. Onlara virüs yok nasıl olsa!

Mehmet Anıl

80+ Silver
Ozaman neden insanlar çalışıyor kardeşim, çalışmasın. Onlara virüs yok nasıl olsa!
çalışsın diyen yok kardeşim zaten devlet fakir olduğu için çalışıyorlar bak bakim ingilterede almanyada ne yasaklar var neden çünkü para

kolonya

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Ya dostlar bir şey değişmeyecek bende istiyorum sınav olmayalım ama bu şey gibi: İlk okulda okula havuz yaptıracağız diyeler gibi.

FightForHonor

80+ Platinum
En İyi Cevap
33
çalışsın diyen yok kardeşim zaten devlet fakir olduğu için çalışıyorlar bak bakim ingilterede almanyada ne yasaklar var neden çünkü para
Hayır ozaman neden imza toplanmıyor çalışmasın diye? Sadece sınavlar konu olunca imza toplanıyor?

Mehmet Anıl

80+ Silver
Hayır ozaman neden imza toplanmıyor çalışmasın diye? Sadece sınavlar konu olunca imza toplanıyor?
şunmu aklın almıyormu yaş kaç bilmem aga sınav olmasak ülke bir şey kaybetmez biz kaybederiz işe gidilmezse ülke kaybediyor ülke iyi olsa çalıştırmazlar zaten insanları ben çalışmamalarından tarafım ama ülkede eğitim ve işsizlik berbat durumdayken bir kere sınav olmasak hiçbir şey kaybetmez ülke anladınmı

FightForHonor

80+ Platinum
En İyi Cevap
33
şunmu aklın almıyormu yaş kaç bilmem aga sınav olmasak ülke bir şey kaybetmez biz kaybederiz işe gidilmezse ülke kaybediyor ülke iyi olsa çalıştırmazlar zaten insanları ben çalışmamalarından tarafım ama ülkede eğitim ve işsizlik berbat durumdayken bir kere sınav olmasak hiçbir şey kaybetmez ülke anladınmı
Ozaman bunu forumlarda imza toplamak yerine ilgili mercilere iletin. Zaten ikisi de bir işe yaramayacaktır.

Mehmet Anıl

80+ Silver

DonanımFikir

Moderatör
En İyi Cevap
10
Dahası  
Reaksiyon skoru
36,808
İsim
Selimhan
İlgilendiği Kategoriler
SıcakFırsatlar Bilgisayar Toplama Konu Dışı
Steam
#Samsunlu
Sınavlar olsun ama KOLAY olsun.
Çünkü MEB'i bilen bilir
Canlı Ders diyince eh,peh.
Sınav diyince önüne kırmızı halı bile serer.

Dusmax

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,015
İsim
Tayfun Yılmaz
İmzalar ile rapçiler hapisten çıkar hayvan katilleri yakalanır ya da engelli bireyler ve engelli hayvanlara yardım ederler. Yani bunun gibi büyük kararı asla değiştirmez.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bu arada corona bulaşmaz kurala uyarsan. Yani bir çıkıp sınava gireceksin çok bir şey yok. Sınavdan kaçmak için bahane uydurmayın. Zaten asıl coronayı etkileyen şeyler baştan beri kuralların düzgün uygulanmaması. Yoksa LGS YKS gibi sınavlar dışında çok az virüs bulaşır.
Ülke halkı olarak tedbirsizlik olduğu için karşıyız.Okullar kapalı ama sınav olucak :D

Excator23cm

80+ Gold
Bir işe yaramaz ama ben sınav oldum benim suçum neydi la

Top Bottom