Sınavda kapmasak toplu taşımada kaparız.Kurallara uyarsan sınavda korona kapmazsın merak etme
Sınavda kapmasak toplu taşımada kaparız.Kurallara uyarsan sınavda korona kapmazsın merak etme
Toplu taşımayla gitmeSınavda kapmasak toplu taşımada kaparız.
Anlama kabiliyetinde sıkıntı var galiba. Adam "Çoğunuz çalışmadığınızdan diyorsunuz zaten" demiş bende ona hak verdim. Çoğunluk için konuştuk yani, niye üzerine alındın?Siri cevaplıyor;
Kendi adına konuşur musun? Biz senin gibi dikkatsiz değiliz. Bu bir salgın ve sakata gelmez. Kim demiş çalışmıyoruz diye. Çalışmayan kendine.
Neyle gidiyim ?Toplu taşımayla gitme
Knk hadi yürüyerek gitmedim dedin olmasın eğitim sistemi zaten çökmek üzere sınavları daha erteleyecek durumları yokNeyle gidiyim ?
Allah bacak vermiş yürü kulum demiş.Neyle gidiyim ?
Biri de sensin galiba paşa paşa ol sınavını gel bakalım. @Furkan Aslan boşuna yazma anlamaz ppsine koyduğu sahne 17 sene önceydi hesap edersin arkadaşın yaşını racon kesiyor şekiller felanMesela 10m kişi dışarı çıkacaksa bu sınavlar yüzünden 20m kişi dışarı çıkmış olacak .Türkçe yazdım anlarsın
Tamam kardeşim sen haklısın ben haksızım.Biri de sensin galiba paşa paşa ol sınavını gel bakalım. @Furkan Aslan boşuna yazma anlamaz ppsine koyduğu sahne 17 sene önceydi hesap edersin arkadaşın yaşını racon kesiyor şekiller felan
Bak gerçekten sağlığından endişe etseler, evde kronik rahatsızlığı olan biri varsa falan anlarım. Ama bunu bahane edip aslında çalışmadığı için olmasını istememeleri garip.Biri de sensin galiba paşa paşa ol sınavını gel bakalım. @Furkan Aslan boşuna yazma anlamaz ppsine koyduğu sahne 17 sene önceydi hesap edersin arkadaşın yaşını racon kesiyor şekiller felan
kardeşim sen beynini yazı yazarken kullanmıyorsun galibaTemas etme o zaman annenle.
Öneri vermek de beynimizi kullanmamak olmuş.kardeşim sen beynini yazı yazarken kullanmıyorsun galiba
aynı evde yaşadığın bir insana korona bulaştırmanın tek yolu temas değilÖneri vermek de beynimizi kullanmamak olmuş.