Neler Yeni

Sağlık raporu 2. Grup sürücü olur nedir?

SeryXS

80+ Bronze
IMG_20241217_113658.jpg

Arkadaşlar kafama takıldı ben göz testinden geçtim fakat 2. Grup verilmiş araştırdim 2. Grup gözlük takma zorunluluğu gerektiriyormus net bilgi verebilirmisiniz bu 2. Grup sürücü ile ilgili

Hanaz

80+ Gold
Alıntıyı görüntüle

Arkadaşlar kafama takıldı ben göz testinden geçtim fakat 2. Grup verilmiş araştırdim 2. Grup gözlük takma zorunluluğu gerektiriyormus net bilgi verebilirmisiniz bu 2. Grup sürücü ile ilgili
Gözlük takıyorsan alacagin belgede gözlüklü diye ibare okur muhtemelen ehliyette olduğu gibi

Charles Darwin

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,149
İsim
Alpaslan Çevikel
Alıntıyı görüntüle

Bildiğim kadarı ile ehliyetine kısıt koyuyorlar trafiğe çıktığında gözlük kullanman gerekiyor ama ben sağlık raporu alırken gözlük kullandığımı görünce gözlüklü yazmıştı ama göz doktoruna gitmemiştim sağ ve sol 1.5 numara uzak gözlük kullanıyordum 1-2 ay sonra ehliyeti aldım e devlette ehliyet üzerine kısıt olarak gözlük yazıyor büyük ihtimalle gözlüksüz kontrol noktasına girersen sıkıntı olabilir ama ben 3 defa gözlüksüz girdim bir şey olmadı ya da dikkat etmediler

Top Bottom