Arkadaşlar kafama takıldı ben göz testinden geçtim fakat 2. Grup verilmiş araştırdim 2. Grup gözlük takma zorunluluğu gerektiriyormus net bilgi verebilirmisiniz bu 2. Grup sürücü ile ilgili
Arkadaşlar kafama takıldı ben göz testinden geçtim fakat 2. Grup verilmiş araştırdim 2. Grup gözlük takma zorunluluğu gerektiriyormus net bilgi verebilirmisiniz bu 2. Grup sürücü ile ilgili
Bildiğim kadarı ile ehliyetine kısıt koyuyorlar trafiğe çıktığında gözlük kullanman gerekiyor ama ben sağlık raporu alırken gözlük kullandığımı görünce gözlüklü yazmıştı ama göz doktoruna gitmemiştim sağ ve sol 1.5 numara uzak gözlük kullanıyordum 1-2 ay sonra ehliyeti aldım e devlette ehliyet üzerine kısıt olarak gözlük yazıyor büyük ihtimalle gözlüksüz kontrol noktasına girersen sıkıntı olabilir ama ben 3 defa gözlüksüz girdim bir şey olmadı ya da dikkat etmediler