Neler Yeni

Sağlık Sorunu Olan Birine Maaş

vecco

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
29
İsim
Veysel TAN
Arkadaşlar hepinizin iyi dilekleri için çok teşekkür ederim ameliyatımı oldum kalın bağırsağımın çoğunu almak zorunda kaldılar bu halde çalışamayacağım için devletin bana maaş bağlayabilme hizmeti var mı acaba ameliyatım 5 saat sürmüş kalınbağırsaktan kalan sadece 30 cm kalmış

NOMADRANTAN

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,404
İsim
Nomad
Arkadaşlar hepinizin iyi dilekleri için çok teşekkür ederim ameliyatımı oldum kalın bağırsağımın çoğunu almak zorunda kaldılar bu halde çalışamayacağım için devletin bana maaş bağlayabilme hizmeti var mı acaba ameliyatım 5 saat sürmüş kalınbağırsaktan kalan sadece 30 cm kalmış
Allah yardım etsin hocam Allah sağlık versin

2mApoo

80+ Silver
ooo çok çok çok geçmiş olsun hocam.
Eğer kendine bakacak durumda deilsen tabikide vermek zorundalar sana. Fakat iyileştikten sonra eski haline döneceksen, bu iyileşme sürecinde ,bana kalırsa bir yardımda bulunmayabilirler en azından nakit yardımı.

GazzeliAtalay

80+ Bronze
İş görememezlik gibi bir para veriyorlar. Eğer raporunuz uygunsa. Yalnız geçinebilinecek bir miktar olmuyor. Tam fiyatlara hakim olmamakla beraber çevremde bu tarz maaş alanlar var ama maalesef yüksek bir meblağ değil. Geçmiş olsun. Umarım kendine uygun bir yaşam standartı edinirsin.

vecco

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
29
İsim
Veysel TAN
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
ooo çok çok çok geçmiş olsun hocam.
Eğer kendine bakacak durumda deilsen tabikide vermek zorundalar sana. Fakat iyileştikten sonra eski haline döneceksen, bu iyileşme sürecinde ,bana kalırsa bir yardımda bulunmayabilirler en azından nakit yardımı.
Doktor garanti vermedi crohn hastası olduğum için diğer bağırsaklarımda da çıkmas an meselesi hayat boyu tedavi olman şart dedi bilmiyorum daha doğrsu ne yapacağımı

SECTOSS

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,125
İsim
Halit Efe Kaplan
ALLAH şifa versin hocam

thepublicman

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,157
İsim
Kadir
Çok geçmiş olsun Allah şifa versin. Bu tip durumlarda doktorların bilgisi vardır diye düşünüyorum yaşadığın hastalıktan dolayı malulen emekli bile olabilirsin. Bazı derneklerde bu konularda destek oluyor diye biliyorum

Top Bottom