Neler Yeni

Yardım Sahibinden anakart alırken dolandırıldım

ahmetcekl

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
77
İsim
Ahmet
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayar
Eleman ben kimseyi dolandirmadim diyor
Yukarıda mesajlarda farklı ilanlarını attılar arkadaşın görmediniz sanırım tekrar bana ulaştı ama para iadesi olana kadar bundan emin olamayız para iadesi olursa herkesi bilgilendiriceğim zaten daha önce çok alışveriş yaptım ikinci el yüklü miktarlarda ama bu arkadaştan şüphelenmiştim zaten ürünin seri numarasına kadar aldım o yüzden

Vemoxis

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
157
İsim
Berkay
10-15 yıl önce kontör ile Minecraft hesabı almak istemiştim adam beni hem Facebook üzerinden hemde telefon numaramı engellemişti. O günden beri resmi olmayan bir yerden asla bir şey almam. Geçmiş olsun hocam. Umarım alırsınız parayı.

thepublicman

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,640
İsim
Kadir
Paranı göndermezse en yakın karakola gidip ifade ver, 9-10 ayda paranı kurtarırsın ben bizzat firma gibi tanıtan biriyle sorun yaşadım, baya uğraştım adamlar çete çıktı savcılık operasyon düzenledi 15 e yakın kişinin işin içinde olduğu belirlendi 3 çete üyesine soruşturma açıldı ağır ceza mahkemesinde devam ediyor süreç ağır ceza mahkaemesinden önce paramı gönderdiler ayrı ayrı avukatlar aracılığıyla.
Para gönderirken açıklama yazın kanıtları irtibat numarasını ekran görüntüsünü mutlaka alın

firatness

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
86
İsim
Fırat Kaya
Arkadaşlar msi b650 anakart aldım sahibinden param güvendesiz satıcıya ulaşamıyorum kısaca dolandırıldım parasını havale yaptım bu riski göze almıştım zaten ama insanları kandırmanın bedelini ödetmek istiyorum suç duyurusunda buluncam bu aşamada bilgisi olan yardım ederse sevinirim havale yapılan parayı geri alma gibi şikayet için hangi adımları izlemem lazım
satıcı adı neydi? ibana para gönderdiğiniz?

ahmetcekl

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
77
İsim
Ahmet
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayar
İsa çiftci
Mesaj otomatik birleştirildi:

Satıcı adı sürekli değişiyor

Evet şimdi bana yavaştan karakola git hayırlı günler sana diye mesaj attı dediğim gibi arkadaş dolandırıcı gerekeni yapıcam

firatness

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
86
İsim
Fırat Kaya
İsa çiftci

Satıcı adı sürekli değişiyor
Ben de ekran kartında dolandırıldım, param güvende ile gönderdiysen geri alabilirsin, onun dışında sen de benim gibi en kısa zamanda savcılığa suç duyurusunda bulun

ahmetcekl

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
77
İsim
Ahmet
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayar
Ben de ekran kartında dolandırıldım, param güvende ile gönderdiysen geri alabilirsin, onun dışında sen de benim gibi en kısa zamanda savcılığa suç duyurusunda bulun
Öyle yapacağım param güvende ile göndermedim maalesef

Dentista

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
97
İsim
Ahmet Anıl Erdemgil
Bizi aldatan bizden değildir ahlak düzeyi yerlerde artık. Anlamıyorum ki hakkın olmayan paradan ne hayır göreceksin. İnsanlar ahlaksız artık da sen de bile bile lades demişsin kardeşim umarım sürecin lehine sonuçlanır.

ahmetcekl

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
77
İsim
Ahmet
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayar
Bizi aldatan bizden değildir ahlak düzeyi yerlerde artık. Anlamıyorum ki hakkın olmayan paradan ne hayır göreceksin. İnsanlar ahlaksız artık da sen de bile bile lades demişsin kardeşim umarım sürecin lehine sonuçlanır.
Forumdan ulaşmışlar arkadaşa masum ayağına yattı önce sıyrılmak için sonra foyası ortaya çıktı başka kişilerdende kanıt buldum baya bi uğraşıcam bu arkadaşla çok kanıt var el de

Dahası  
Reaksiyon skoru
29
İsim
umut
Arkadaşlar msi b650 anakart aldım sahibinden param güvendesiz satıcıya ulaşamıyorum kısaca dolandırıldım parasını havale yaptım bu riski göze almıştım zaten ama insanları kandırmanın bedelini ödetmek istiyorum suç duyurusunda buluncam bu aşamada bilgisi olan yardım ederse sevinirim havale yapılan parayı geri alma gibi şikayet için hangi adımları izlemem lazım
Sahibinden hesap adı yazışma ekran görüntüsü çıktısı bankadan elden ıslak imzalı EFT dökümü al bağlı olduğun ilçe emniyetteki karakola git nitelikli dolandırıcılıktan şikayetçi ol 1 yıla paranı alırsın şahıs 4 yıldan 10 yıla kadar hapis alır...

Phoenixxx

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
729
İsim
Erdem çay
Forumdan ulaşmışlar arkadaşa masum ayağına yattı önce sıyrılmak için sonra foyası ortaya çıktı başka kişilerdende kanıt buldum baya bi uğraşıcam bu arkadaşla çok kanıt var el de
Mümkün olan en fazla delil ile karakola yada savcılığa gidin. Bir dilekçe ve kaybettiğin birkaç saatin olur. Diğeri ise ömür boyu sabıkalı olacak.

Bir diğer husus buradan kişi hakkında bilgi vermeyin karşı davada haksız duruma düşmenizi istemem.

busaris

80+
aga sahibinden güvende'de havale diye seçenek yok kart ile ödersin nasıl havale sistemine hala kananlar var

EmreE38

80+ Silver
Bankana söyle böyle böyle diye kanıtlarını göster bir ihtimal belki hesabına geri çekerler paranı

Top Bottom