ssdcanavari
80+
- Konu Sahibi Konu Sahibi
Kime göre ederi 1500? Bana göre de kendi sitesine göre ederi 60$+kargo+vergi.
2399 olan ilan da benim bu arada bi arkadaş aradı biraz önce neymiş 1100 olan klavyeyi neden yüksek fiyata koymuşum seni ilgilendirmez istersem 10K ya koyarım eğer buradaysa o arkadaş.
Darmoshark Top 87 Mekanik Klavye
Klavye ürünlerinde iade politikası: Sadece ambalajı açılmamış ürünler 14 gün içerisinde iade edilebilir. Bu ürün grubunda iade koşulları ile ilgili daha fazla bilgi almak için iade politikamıza göz atabilirsiniz. Ürün garantisi: Ürün 2 sene boyunca garanti kapsamındadır. Kullanıcı hatasından...
wraithesports.com
YUNZII B75 Pro Mekanik Klavye
Klavye ürünlerinde iade politikası: Sadece ambalajı açılmamış ürünler 14 gün içerisinde iade edilebilir. Bu ürün grubunda iade koşulları ile ilgili daha fazla bilgi almak için iade politikamıza göz atabilirsiniz. Ürün garantisi: Ürün 2 sene boyunca garanti kapsamındadır. Kullanıcı hatasından...
wraithesports.com
YUNZII YZ87 Mekanik Klavye
wraithesports.com
Darmoshark K8 Mekanik Klavye
wraithesports.com
Merak ettiğim için soruyorum hocam, bir akıllı siz misiniz?
Mesaj otomatik birleştirildi:
2500 dediğim rakamlar hiç temu patlamamışken satıldı. 920TL'ye satılmaya başladıktan sonra 1200'den verdim. Stok bittiği dönem 1500'e çektim. Stok geldikçe de postları kapatıp link paylaştım alan alsın diye. Ben üstüme düşeni yaptım diye düşünüyorum