Neler Yeni

Sahibinden Aula F75 Fiyatları - Biz bize geçiririz Türkiyem

Kime göre ederi 1500? Bana göre de kendi sitesine göre ederi 60$+kargo+vergi.

2399 olan ilan da benim bu arada bi arkadaş aradı biraz önce neymiş 1100 olan klavyeyi neden yüksek fiyata koymuşum seni ilgilendirmez istersem 10K ya koyarım eğer buradaysa o arkadaş.

Merak ettiğim için soruyorum hocam, bir akıllı siz misiniz?
Mesaj otomatik birleştirildi:

2500 dediğim rakamlar hiç temu patlamamışken satıldı. 920TL'ye satılmaya başladıktan sonra 1200'den verdim. Stok bittiği dönem 1500'e çektim. Stok geldikçe de postları kapatıp link paylaştım alan alsın diye. Ben üstüme düşeni yaptım diye düşünüyorum :)
🫡

Tearz

80+ Silver
En İyi Cevap
1
açıklamayı okumadın mı dostum?
Açıklamayı okudum ama bu problemin temudan kaynaklı olduğunu düşünmemi beklememelisin. +10K Türkiye'ye iptalsiz satış yapıyorsa herkes 5'er 10'ar alıyorsa sizin satın alımınızda bir problem vardır.

Xalionis

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
42
İsim
Can

Merak ettiğim için soruyorum hocam, bir akıllı siz misiniz?

🫡
Bi akıllı olan da sen değilsin Maxitekno'nun ciddi olarak garantili falan mı sattığını sanıyorsun :D Gidip alabilirsin kimse sana zorla satmıyor

Bi akıllı olan da sen değilsin Maxitekno'nun ciddi olarak garantili falan mı sattığını sanıyorsun :D Gidip alabilirsin kimse sana zorla satmıyor
Senden iyi garanti verdiği kesin :D

Açıklamayı okudum ama bu problemin temudan kaynaklı olduğunu düşünmemi beklememelisin. +10K Türkiye'ye iptalsiz satış yapıyorsa herkes 5'er 10'ar alıyorsa sizin satın alımınızda bir problem vardır.
Tek iptal olan bizimki değil ki

Xalionis

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
42
İsim
Can
Nasıl verecek benden iyi garantiyi daha doğrusu olmayan garantiyi açıklar mısın?
valla sizinle tartışma yapmam bile saçma, alın paşa paşa kullanın klavyenizi. enayi bulamazsanız asla satılmayacak çünkü. 5 link attım sen sadece biri hakkında konuşuyorsun. Peki ya diğerleri? Ayrıca hepsiburada pazaryerinden aldığın ürünün garantisi seninkinden çok daha iyi olur. 24 ay içinde bozulsa para iadesini alır en azından

Tearz

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Senden iyi garanti verdiği kesin :D

Tek iptal olan bizimki değil ki
Yüksek ihtimal son stok olaylarına denk geldiniz. O yüzden iptal olmuştur. Nasip başka indirimlere artık. Ama bu forumda herkes kurt olmuş. 10 dakika düşüneyim derseniz stoklar bitiyor. O yüzden ihtiyacınız olanı önceden seçeceksiniz ve gördüğünüz anda kapacaksınız.

Alican.

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
462
İsim
Alican ekinci
üstteki ikisini birlikte satıyor sanırım yorumunda öyle gördüm.

Palo DAYI 👑

80+ Gold
kerizler almassa ellerinde patlar bukadar basit

Marianoly

80+ Gold
En İyi Cevap
1
kerizler almassa ellerinde patlar bukadar basit
Herkesede keriz demeyin hocam :D Benim klavye 4 gün önce elimde patladı, tam üretimden kaldırılmadan önceki gün. Baktım bu seneki milli klavyemiz bu olmuş erteesii gün para elime geçince alayım dedim, sabah bir uyandım üretimi durmuş :D Benim olay tamamen bahtsızlık :D Neyseki forumdan arkadaşla anlaştım, bu hafta 1500 liradan alacağım.

Palo DAYI 👑

80+ Gold
konudan bağımsız zoko amiral iyi mi iş görür mü ledler gidiyo diyolar
ben aldıktan sonra exstra fan ekledım sogutması kotu oldugundan değil pwm ayarı olmaması ve görünüş için
Şuan kendi fanları takılı değil ama 1 ay kadar kullandım kendı fanalrıyla sorun olmadı bende

Sir Degonet

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
272
İsim
Kemal
Arkadaşa aldığımız klavye Temu sağolsun iptal oldu, bizde ikinci ele bakalım dedik ağzımız açık kaldı. 1500 liraya kadar falan tamam ama bu fiyatlar ne Hepsiburada'da 24 ay garantili 2933 liraya falan geliyor bunları sahibinden komisyonuyla düşünemiyorum bile. Acaba bunlardan satan var mıdır?
Alıntıyı görüntüle

Alıntıyı görüntüle

Sinirlenmek istiyorsan tıkla
6 aydır forumda f75 diye dillenince böyle oluyor normaldir parası olan gözünün yaşına bakmaz alır, biz tüketim manyağı bir toplumuz adam bundan 3 farklı renk almış almayanlarada geçmiş olsun diyorlar😀

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,020,488
Üyeler
161,710
Son üye
EmirHene
Top Bottom