Neler Yeni

Sahibinden Aula F75 Fiyatları - Biz bize geçiririz Türkiyem

Xalionis

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
61
İsim
Can
valla sizinle tartışma yapmam bile saçma, alın paşa paşa kullanın klavyenizi. enayi bulamazsanız asla satılmayacak çünkü. 5 link attım sen sadece biri hakkında konuşuyorsun. Peki ya diğerleri? Ayrıca hepsiburada pazaryerinden aldığın ürünün garantisi seninkinden çok daha iyi olur. 24 ay içinde bozulsa para iadesini alır en azından
İstediğin yerden istediğin ürünü belirlediğin fiyattaysa alırsın. Benim koyduğum fiyat beni bağlar satılmazsa kutusunda durur yatar çok önemli değil benim için satılıp satılmaması. Ama gelip de yok işte şu fiyata satamazsın edemezsin koyamazsın diye saçma bir üslüp olamaz. Temu da absürt indirimli fiyata satılmasa şuan kapış kapış giderdi yukarda da dediği gibi arkadaşların. Klavyenin ederi o fiyatlar değildi zaten O YÜZDEN temu daki fiyata göre fiyat biçemezsin sen o ürüne çünkü ederi o değil.

Gurkanpiro

80+ Platinum
ıkı tanesını 1200 e mi ne aldım cidden kazıkcılıkdan başka bir şey degil

LutfuPasha

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
289
İsim
Lütfü A
satamazlık bir şey yok ben sattım mesela.. alıcı komisyonlarla 2000e geldi. öğrenci adamın işini görür bi yemek parası çıkar da 35 yaşında adam salyaları aka aka bunu kovaladıysa haklı olabilirsin.

İstediğin yerden istediğin ürünü belirlediğin fiyattaysa alırsın. Benim koyduğum fiyat beni bağlar satılmazsa kutusunda durur yatar çok önemli değil benim için satılıp satılmaması. Ama gelip de yok işte şu fiyata satamazsın edemezsin koyamazsın diye saçma bir üslüp olamaz. Temu da absürt indirimli fiyata satılmasa şuan kapış kapış giderdi yukarda da dediği gibi arkadaşların. Klavyenin ederi o fiyatlar değildi zaten O YÜZDEN temu daki fiyata göre fiyat biçemezsin sen o ürüne çünkü ederi o değil.
kapış kapış falan gitmezdi 10 yıl beklerdin
Mesaj otomatik birleştirildi:

ıkı tanesını 1200 e mi ne aldım cidden kazıkcılıkdan başka bir şey degil
2 taneyi napican hocam..

Palo DAYI 👑

80+ Gold
Herkesede keriz demeyin hocam :D Benim klavye 4 gün önce elimde patladı, tam üretimden kaldırılmadan önceki gün. Baktım bu seneki milli klavyemiz bu olmuş erteesii gün para elime geçince alayım dedim, sabah bir uyandım üretimi durmuş :D Benim olay tamamen bahtsızlık :D Neyseki forumdan arkadaşla anlaştım, bu hafta 1500 liradan alacağım.
o fiyatlar gene iyi ama 2500 3000 bin abartı ,ha eder mi? eder ama 700 hatta daha ucuza 400 falan alan var yani sacma oluyor karın karını yapmaktan baska bişey değil bu konuları görüpte o fiyattan alan varsa vay onun haline :)

satamazlık bir şey yok ben sattım mesela.. alıcı komisyonlarla 2000e geldi. öğrenci adamın işini görür bi yemek parası çıkar da 35 yaşında adam salyaları aka aka bunu kovaladıysa haklı olabilirsin.
yukarida AI foto koyan adam tam senin dediğin 35 yaş tanımına uyuyor sanırım

Palo DAYI 👑

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
15
İsim
xenom
Steam
https://steamcommunity.com/id/xenom0rphe/
Discord
xenom0rphe
Xbox Live Gamertag
xenom0rphe
Steam ID
xenom0rphe
Battle.net
xenom0rphe#2830
Twitch
xenom0rphee
Valla Dierya DK61E klavyemi 800TL'ye satıp Aula aldım. Muazzam klavye 2-3 kar ederim diye alanlar da neyse... Gümrük sınırlaması olmasa çoktan biterdi zaten :D

freygasm

80+ Gold
Top Bottom