Neler Yeni

Sahibinden.Com Param Güvende Güvenilir mi?

2.El R5 2600 satıyorum ve Param güvende ile almak istiyor çoğu kişi. Ben bu işlemi daha evvel kullanmadım, ürünlerimi hep elden teslim ettim.

Bu Param Güvende uygulamasını açıklayabilir misiniz? Google'da net bir şey bulamadım.

Lisser

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,507
İsim
Lisser
Instagram
egerdnn
Steam
https://steamcommunity.com/id/Lisser1/
Discord
lisser1
Alıcıya yönelik bir sistem. Alırken paramguvende ile almak isterim ama satarken paramguvende istemem şahsen. Satıcı için pek güvenilir olmuyor.
Para ödeniyor sitede kalıyor o sırada siz kargoluyorsunuz satıcı alınca 2 gün onaylama süresi oluyor onaylayınca para size geçiyor.

Yunus

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,691
İsim
Yunus
İlgilendiği Kategoriler
Kripto Paralar, İşlemci overclock(az), Monitör
Acelen varsa yap yoksa bekle

cagdascelebi

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
778
İsim
Çağdaş ÇELEBİ
Instagram
cagdas_celebi
Steam
cagdascelebi
Twitter
cagdasclbi
Facebook
cagdasclbi
Discord
! 𝓔𝓥𝓘̇𝓝𝓓𝓐𝓡 +𝟮𝟯#0001
2.El R5 2600 satıyorum ve Param güvende ile almak istiyor çoğu kişi. Ben bu işlemi daha evvel kullanmadım, ürünlerimi hep elden teslim ettim.

Bu Param Güvende uygulamasını açıklayabilir misiniz? Google'da net bir şey bulamadım.
Kargo geldikten sonra gidip 20 liralık bir işlemcinin fotoğrafını çekip bana bu ürün geldi diyebilir. Yok param güvende yok param dolapta yok güvenli ödeme vs kesinlikle tavsiye etmiyorum.

hakan32

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,502
İsim
Hakanbey
Param güvende tamamen alıcıya güzellik sağlayan bir yapısı var öncelikle satacağın ürünü paketlerken kargolerken video alman lazım seri numarasına kadar . Karşı tarafta aynı üründen olabilir senin ürünü alıp kendisindeki arızalı ürünü içine koyup bu ürün çalışmıyor diye iade ettiği anda ve sen başta söylediğim kayıtları almadığın zaman ürünün gerçekten senden sorunsuz olarak çıktığını ve seri numarasının tutmadığını sahibinden tarafına açıklıyamıyorsun hadi açıkladın diyelim mahkeme açılıyor v.s v.s 1 yıldan fazla sürüyor sonuçlanması ve genelde satıcı mağdur ediliyor. Çok kez yaşadım ne naneler dönüyor bi bilsen ooo çok ufak bir açıktan bahsedicem Bu genelde satıcı tarafından alıcıyı dolandırma adına yapılan bir durum daha bir sürü açığı varda hepsini yazamam :) Sahibinden param güvendenin Kargo gönderirken oluşturduğu belli bir desi sınırı var. Örnek vereyim param güvende ile Televizyon Yada tower kasa v.s satamazsın. Ancak tanıdık bir kargocun varsa bunu sınırın altında desiden karşıya yolluyorsun karşı taraf afk bir şubeden kargoyu teslim aldı daha sonra ürünü açtı mesela televizyon yollamış camı kırık ekran bozuk v.s . Hemen site üzerinden iade talebi oluşturuyor diyorki ben ürünü aldım ancak bozuk çıktı iade ediyorum ürünü site diyorki tamamdır şu kodla kargoya git ücretsiz olarak yolla kargo satıcıya teslim edilince paran yatacak. Kargoya gidiyor paramgüvendenin koymuş olduğu limite takılıyormu bu tabi bu noktada kargo operatörü ikna olmazsa ürünü yollamıyor. Sonra siz satıcıyı arıyorsunuz satıcı diyorki sen bana başka kargo ile karşı ödemeli yolla ürün elime geçince ben siteden onaylarım sizde mecbur iade edeceksiniz ürünü yolluyorsunuz genelde yolluyorlar bu arada ürün satıcıya ulaştı diyelim ee sistemde verilen kod ile kargo yollanmadığı için alıcıya para iadesi yapılmıyor 3 gün sonra para satıcıya aktarılıyor ve işlem tamam hadi gittin şikayetçi oldun bu durumun her anının kayıtlarını istiyorlar ee sizde yok mecbur dolandırıldığınızla kalıyorsunuz :) bunun gibi bir sürü şeyler var dikkat edin.

Perfectshot06

Moderatör
Dahası  
Reaksiyon skoru
14,023
İsim
Oğuz Oğuz

Ben çok ürün sattım. Bir kere bile sorun yaşamadım.

Mert Özkaya

𝑅 𝑜 𝓍
80+ Titanium
En İyi Cevap
11
Dahası  
Reaksiyon skoru
25,793
İsim
Mert Özkaya
Instagram
_mrt_ozky_
Discord
Mert Özkaya #6849

DocToR2

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,975
İsim
Furkan Aytan
İlgilendiği Kategoriler
Sıcak Fırsatlar , Ekran Kartı
Discord
DocToR#3732

OUHasan

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,271
Mutluluk benim için yaratılmışken, mutsuz olamam!
İsim
Hasan
İlgilendiği Kategoriler
Konu dışı
Bende bir kaç ürün sattım, bir sorun yaşamadım. Tıkır tıkır işleyen bir sistemi var.
Mert Bey ne diyorsa o. Dikkat edin ama sizi farklı bir platforma çekmeye çalışıyorlarsa uzak durum. Tasarımcı Dayı Youtube Kanalında bu konuyla ilgili video vardı. Bakabilirsiniz...

Top Bottom