Neler Yeni

Sahibinden.com "param güvende ile satın al" ne kadar güvenli?

🃏JOKER🃏

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
37,222
İsim
Mert Can Ergün
Para güvende ile kasayı satayım dedim olmadı

jouly

80+ Bronze
Hiç kullanan oldumu kısaca nasıl olduğunu özetlermisiniz?
param güvende ile ryzen işlemci almıştım.Yollayan kişi düzgün paketlemediği için pinler yamuk geldi.Pinlerin bu durumu üstüne iade etmek istedim.Satıcı kabul etmedi vs.En son mahkemelik olucaktık 1.5 ay sonunda parayı aldım geri.

bythmn

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Alıcıysan güzel satıcıysan riski var. Ben klavye,mouse gibi ürünleri satıyorum ama daha değerli parçaları elden teslim dışında satmıyorum.

Egec3535

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
117
İsim
Ege
Benzeri yaşandı tecrübeyle sabit
Hocam ben bu ürünü alıp sonradan iade etmeye çalışırsam ne kadar uğraştırır? Kargo şubesine mi gitmem gerekiyor yoksa sahibinden kapımamı geliyor?

abcdefg1234

80+ Silver
Hocam ben bu ürünü alıp sonradan iade etmeye çalışırsam ne kadar uğraştırır? Kargo şubesine mi gitmem gerekiyor yoksa sahibinden kapımamı geliyor?
Uygulamadan iade seçeneğini seçince size anlaşmalı kargo kodu veriyor. O kodla anlaşmalı kargoya gitmeniz gerekiyor. Ben harddisk almıştım bozuk çıktı iade ederken bu şekilde iade ettim

Egec3535

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
117
İsim
Ege
Uygulamadan iade seçeneğini seçince size anlaşmalı kargo kodu veriyor. O kodla anlaşmalı kargoya gitmeniz gerekiyor. Ben harddisk almıştım bozuk çıktı iade ederken bu şekilde iade ettim
Bu anlaşmalı kargolar ne kadar uzakta oluyor? Onu gösteriyorlarmı ürünü almadan?

bythmn

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Bu anlaşmalı kargolar ne kadar uzakta oluyor? Onu gösteriyorlarmı ürünü almadan?
Herhangi bir yurtiçi veya ptt şubesine bırakabilirsin. Satıcı hangisiyle gönderdiyse o oluyor genelde. Başka anlaşmalı kargo firması yok zaten. Sana iade kodu verirler ürünü kargoya götürüp kodu söylemen yeterli. Bu kadar.

Perfectshot06

Moderatör
Dahası  
Reaksiyon skoru
14,406
İsim
Oğuz Oğuz
Güvenli

Karmarija

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
20
İsim
Çağan
Alıcı yüzde 10 komisyon ödüyor fakat geri kalanı tamamen güvenli ama satıcı için güvenli değil.
Toplama kasayı param güvende ile gönderip,alıcı iptal edip geri gönderdiğinde içindeki parçaları eksik olarak alan yüzlerce kişi var bunu sahibindene ispatlayamadığın içinde sıkıntı oluyor.
Kargoya vermeden önce sistem çalışır halde video ve kargoya vermeden şube içerisinde kasa içeriğini gösteren ve teslim ediş aşamasını videoyu kapatmadan gösteren video çekin yada çektirin sonra kafanız rahat

Eminertekin

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,562
İsim
Emin Ertekin

Can...

80+ Platinum
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri