Neler Yeni

Sahibinden.com'da başıma gelen olay(lütfen yardım edin)

Oktay58

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
398
İsim
Oktay Nuri Orhon
hiç bi halt yiyemez ********** herife bak 40 tl için caz yapıyor

Yekta

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Furkan Yekta
aynen ama telefonda konuştum 2 3 dakika aralıksız küfür etti yaşıda büyüktü 35 falandı kargo tutanağıda yokmuş
Mesaj otomatik birleştirildi:

benim ailem bu olaylara sıcak bakmıyor o yüzden benim başım ağrımasız şu dönemde ö yüzden birazdan whatsap konuşmalarınıda atacağım

aynen ama telefonda konuştum 2 3 dakika aralıksız küfür etti yaşıda büyüktü 35 falandı kargo tutanağıda yokmuş

Kardeşim sana dair hiç bir şey olmaz elindeki kanıtları silme eğer davacı veya davalı olursan kullandığın hat firmasını bildir mahkemeye , mahkeme izniyle operatörden konuşma kayıtları alınıyor sesli ve mesajlı olarak o zaman 40₺ için caz yaptığı şeyi misliyle öder

Axequsa

80+
Sen ürünü iyi sağlam paketleyip gönderdiysen sıkıntı yoktur. Bazı çakallar sağlam ürünü bozuk ürünlerle değiştirip bana bozuk mal göndermişsin diyip o küçük akıllarıyla iade talep edebiliyor. Dikkat et bu numaralara gelme.

White Ravens

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
Ben de letgo'da sıfır ürünler satıyorum. Benim de tedirgin olduğum olay çeşidi.
Letgo'ya mail attım, bu konu ile ilgili herhangi bir yardım geri dönüşü alamadım.

Sattığım bir sürü sıfır ürün var. Fiyatlardan dolayı her gün 10-15 kişi yazıyor.
Ama çoğunu geçiştiriyorum. Bana güven vermeyen kişiye satmıyorum.

Elinde bozuk 3600 olan birisi, benden satın alıp, 2 saat sonra "ben bunu aldım, çalışmıyor, paramı geri ver" diyebilir.
Bazen bizim aklımıza gelmiyor ama insanlar dolandırmaya yeltendiği zaman çok büyük kanun açıkları bulup satıcıları mağdur edebiliyor.

Bu bahsettiğim şeye en uygun örnek, yaşanmış bir olay; Hukuka uygun dolandırıcılık.

Sen kendinden eminsen, engelle.
Eğer sana sıkıntı olacağını düşünüyorsan,
Yaşın 19,
Gündüz çık git karakola, danış.
"Böyle böyle bir olay oldu, bu şahıs beni tehdit ediyor, bana sesli ve yazılı olarak küfürler ediyor. Ben daha önceden böyle bir olay yaşamadım. Bu yüzden tedirginim" de.
Polisler avukat gibi değil, soru sordun diye danışmanlık ücreti istemez.
Belki babacan bir memura denk gelirsen "şu şu karakoldan arıyorum, böyle bir olay var, eğer tehdit-rahatsız edersen hakkında işlem başlatırız"vs diyerek karşıdaki kişiyi caydırıcı uyarıda da bulunabilirler.

Top Bottom