bende rx570 var ben satim seninkini alayım eğer sorun çıkmazsaArkadaşlar merhabalar cumartesi günü asus rx590 ekran kartımı Ankara’da yaşan bir çocuğa satım kargoya verdim ve i bandan parayı attı kargo daha yola çıkmadan bu gün bana ürünü almayacağını ürün geldiğinde geri iade yapacağını ve geri iade yaptığımda parasını atmamı istiyor. Ama benim korkumda kargo da karta bir şey olursa sizce ne yapmam lazım .
Ticaret bu olabilir, kart elinizi ulaşsın açıp bilgisayarda kontrol edin sonrada parasını geri gönderin. Varsa bir kargo masrafınız karşıya söyleyerek düşün ve parayı geri gönderin.Arkadaşlar merhabalar cumartesi günü asus rx590 ekran kartımı Ankara’da yaşan bir çocuğa satım kargoya verdim ve i bandan parayı attı kargo daha yola çıkmadan bu gün bana ürünü almayacağını ürün geldiğinde geri iade yapacağını ve geri iade yaptığımda parasını atmamı istiyor. Ama benim korkumda kargo da karta bir şey olursa sizce ne yapmam lazım .
seninkide mi rog strix benimkide rog strix rx570 .dİade alırsam olabilir ama büyük ihtimalle almam kanka iade
Kartı teslim al. Kontrol et. Bir problem çıkmazsa geriye atarsın.Arkadaşlar merhabalar cumartesi günü asus rx590 ekran kartımı Ankara’da yaşan bir çocuğa satım kargoya verdim ve i bandan parayı attı kargo daha yola çıkmadan bu gün bana ürünü almayacağını ürün geldiğinde geri iade yapacağını ve geri iade yaptığımda parasını atmamı istiyor. Ama benim korkumda kargo da karta bir şey olursa sizce ne yapmam lazım .
satmayacaksan ben satıp alırım.Aynen Asus rog strix 590 8gb
En mantıklısıBen satış yaparken alıcıya geri iade almayacağımı belirtiyorum ve ürünü iyice incelemesini istiyorum. Ve daha sonra iade isterlerse bu konuşmamızı hatırlatıp reddediyorum.