Neler Yeni

Başıma Gelen Olay İçin Yardım

PixDraw

80+ Bronze
Kargodan teslim almadığı sürece anında iade ederse kargoda bir sıkıntı olmazsa iade alınır fakat teslim alıp ayrı kargodan geri dönüş sağlarsa o zaman iş epey sıkıntılı

Demirr34_

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
315
İsim
Ömer
Avukat bir amcam vardı onunla da görüştüm ne yapmalıyım diye iade yapma boşver 2. Elin iadesi olmaz dedi hukuki bir sürecide yok dedi bende yapmadım iade 😀

MythPhantom

80+ Bronze
Arkadaşlar merhabalar cumartesi günü asus rx590 ekran kartımı Ankara’da yaşan bir çocuğa satım kargoya verdim ve i bandan parayı attı kargo daha yola çıkmadan bu gün bana ürünü almayacağını ürün geldiğinde geri iade yapacağını ve geri iade yaptığımda parasını atmamı istiyor. Ama benim korkumda kargo da karta bir şey olursa sizce ne yapmam lazım .
bende rx570 var ben satim seninkini alayım eğer sorun çıkmazsa

Demirr34_

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
315
İsim
Ömer

R3b311i0n_01

80+ Bronze
silindi

Son düzenleme:

MacWix

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
640
İsim
HAYRETTİN KÖNEŞ
Arkadaşlar merhabalar cumartesi günü asus rx590 ekran kartımı Ankara’da yaşan bir çocuğa satım kargoya verdim ve i bandan parayı attı kargo daha yola çıkmadan bu gün bana ürünü almayacağını ürün geldiğinde geri iade yapacağını ve geri iade yaptığımda parasını atmamı istiyor. Ama benim korkumda kargo da karta bir şey olursa sizce ne yapmam lazım .
Ticaret bu olabilir, kart elinizi ulaşsın açıp bilgisayarda kontrol edin sonrada parasını geri gönderin. Varsa bir kargo masrafınız karşıya söyleyerek düşün ve parayı geri gönderin.

Tearz

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Kartı teslim al. Kontrol et. Bir problem çıkmazsa geriye atarsın.

Demirr34_

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
315
İsim
Ömer

Coolpanda

80+ Silver
Ben satış yaparken alıcıya geri iade almayacağımı belirtiyorum ve ürünü iyice incelemesini istiyorum. Ve daha sonra iade isterlerse bu konuşmamızı hatırlatıp reddediyorum.

Demirr34_

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
315
İsim
Ömer
Ben satış yaparken alıcıya geri iade almayacağımı belirtiyorum ve ürünü iyice incelemesini istiyorum. Ve daha sonra iade isterlerse bu konuşmamızı hatırlatıp reddediyorum.
En mantıklısı

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,029,575
Üyeler
163,194
Son üye
shaydo
Top Bottom