Neler Yeni

Başıma Gelen Olay İçin Yardım

En İyi Cevap
3
Yok o kadar da olmaz da iade almayacağımı söyleyeceğim hukuksal ve yasak olarak ta araştırdığımı isterse ekran kartını kendisi satıp aynı Parayı alabileceğini söyleyeceğim.
Birde imzadan ekran kartını silersiniz :D.

mythrowib

80+ Silver
Arkadaşlar merhabalar cumartesi günü asus rx590 ekran kartımı Ankara’da yaşan bir çocuğa satım kargoya verdim ve i bandan parayı attı kargo daha yola çıkmadan bu gün bana ürünü almayacağını ürün geldiğinde geri iade yapacağını ve geri iade yaptığımda parasını atmamı istiyor. Ama benim korkumda kargo da karta bir şey olursa sizce ne yapmam lazım .
Veremem harcadım de büyük ihtimal daha ucuz kart buldu

Can...

80+ Platinum

Demirr34_

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
315
İsim
Ömer

Demirr34_

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
315
İsim
Ömer
Evet gençler iade almayacağımı söyledim küfretmeye başladı engeli bastım geçtim bakalım neler yaşanacak

Raaazzeeer

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
453
İsim
Adem Furkan ATA

Yphen

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
535
İsim
Hazer
Evet gençler iade almayacağımı söyledim küfretmeye başladı engeli bastım geçtim bakalım neler yaşanacak
Küfür ediyorsa eğer küfür ettiği yerleri detaylı şekilde videoya al zaman ve tarihi de videoda göster herhangi bir dava durumunda karşı taraf tamamen haksız çıkar çünkü kişiye hakaret etme var işin içinde ayrıca dolandırıcı ise de 2x ceza alır.

TÜRK YILDIZLARI

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
446
İsim
Mehmet Ataseven
Benim bu mesajı okuyarak zamanımı çaldı zaman değerli, forum arkadaşlarımında zamanını çaldı. 500 tl ücreti var 😅. Salla gitsin sen kartını göndermişsin alan memnun satan memnun engel bas geç

Mert

80+ Silver
Sattığım ürünü 1 hafta sonra bile geri almışlığım var. Serviste batarya değişimi oldu, telefonu hiç açmadan sattım, gün içerisinde bataryayı kontrol etmelerini istedim. Bir süre sonra aradı ve bataryanın bozuk olduğunu söyledi. Israr etmedim, kendim şehir dışında olmama rağmen aynı akşam ailemden birini yollayıp aldırdım.

Sizin senaryoda kart henüz karşı şehire dahi ulaşmamış, hiç uğraşmaya gerek yok, iade alın ancak kargo parasını kesin.

poyrazsan

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
144
İsim
POYRAZ AFŞAR
Bence yapman gereken şu olmalıydı kargo parasını keserdin bu kadar uğraşmıştın onun içinde 100 TL alır ekran kartını kontrol eder iade parasını gönderirdin çünkü 1 keresinde benimde başıma öyle bişey geldi bilgisayar satmıştım ama müşteri güzel dille söyledi bu sebebten almaktan vazgeçtim iade alırsanız sevinirim dedi bende hay hay tabikide orda engeli bassam bana göre hiç hoş olmazdı biraz değil baya ayıp olurdu ve bunun sonrası da var illaki

Mr8ilgin

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,771
İsim
Yavuz
Bence en mantıklısı geri al ama kesintiyle 200 tl mesela şöyle onada gezmeye çıkaramadım kartı de öyle alırım 😀

Top Bottom