Neler Yeni

Başıma Gelen Olay İçin Yardım

WhoCares

80+ Gold
ne güzel ekran kartı için hava değişikliği olmuş :kekw::kekw: iade alma patlasın elemanın elinde öyle oyuncak değil bu işler :kekw:

Ahmet Berat Ak

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
995
İsim
Ahmet Berat ak
İlgilendiği Kategoriler
pc toplama,pc aksesuarları,fiyat performans ürünler

Demirr34_

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
315
İsim
Ömer
İkinci elde iade mi olur? Parayı harcadığını söyle seve seve alır. Ayrıca kaça sattınız hocam? İyi niyetler kartı geri almak isterseniz kargo size gelince kontrollerini yapın sıkıntı yok ise isterseniz kullanamadığınız gün kadar ve kargo ücreti için para kesintisiyle geri atarsınız.
3,200 e saatım

Bukr3j

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
422
İsim
Ayberk SOKUL
Yok yani davalık vs olsak yasal durumdan hakkı var mı ?
Ürünün satın aldığına dair tek belge parayı gönderdiği dekont. Orada da hiçbir şey belirtmediyse, yani "Asus dual ekran kartı parası" gibi, bir sıkıntı olmaz.
Mesaj otomatik birleştirildi:

İade kabul etmemek senin en doğal hakkın ayrıca, adam ürünü kullanıp bozarsa? Yada canı istediği için kırıp geri gönderirse bir şey yapamazsın...

Demirr34_

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
315
İsim
Ömer
Ürünün satın aldığına dair tek belge parayı gönderdiği dekont. Orada da hiçbir şey belirtmediyse, yani "Asus dual ekran kartı parası" gibi, bir sıkıntı olmaz.
Mesaj otomatik birleştirildi:

İade kabul etmemek senin en doğal hakkın ayrıca, adam ürünü kullanıp bozarsa? Yada canı istediği için kırıp geri gönderirse bir şey yapamazsın...
Dekontta ürünün adı yazıyordu ekran kartı parası diye şahsen bende iade kabul etmek istemiyorum ama yasal bir durumu var mı onu bilmiyorum

Kitamen

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
11
İsim
Gürkan kayar
Bir sorun olmaz eğer iade etmek istiyorsa ürün eline gelsin kargo maliyettinden düşüp atarsınız

Bukr3j

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
422
İsim
Ayberk SOKUL
Dekontta ürünün adı yazıyordu ekran kartı parası diye şahsen bende iade kabul etmek istemiyorum ama yasal bir durumu var mı onu bilmiyorum
Benim bildiğim hukuk bilgisi sınırlı, avukat, savcı vs. değilim. Bilemiyorum, bence bir sıkıntı yok.

Demirr34_

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
315
İsim
Ömer
Bir sorun olmaz eğer iade etmek istiyorsa ürün eline gelsin kargo maliyettinden düşüp atarsınız
Zaten 3,200 attı geriye 2860 tl at iadeye gönderince yeter diyor ama korkum şu kargo da ürüne bir şey olursa

Can...

80+ Platinum
Arkadaşlar merhabalar cumartesi günü asus rx590 ekran kartımı Ankara’da yaşan bir çocuğa satım kargoya verdim ve i bandan parayı attı kargo daha yola çıkmadan bu gün bana ürünü almayacağını ürün geldiğinde geri iade yapacağını ve geri iade yaptığımda parasını atmamı istiyor. Ama benim korkumda kargo da karta bir şey olursa sizce ne yapmam lazım .
Kartı iade almayın bu kadar basit ticaret bu oyun işi değil ha illaha alayım dersen seri numarasını aldıysan kontrol et eline gittiyse belki bişeyler yapar teslerini yap seri no yu kontrol et üstünde hasar varmı bak yolla parayı ama bana kalsa yollamam çocuk işi değil bu işler sonuçta sana bi kargo parası girecek bu arada iad ealacak olursanda adamdan kargo parasını kes öyle yolla parasını

AlphA<3

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
45
İsim
Yiğit koçak
Zaten 3,200 attı geriye 2860 TL at iadeye gönderince yeter diyor ama korkum şu kargo da ürüne bir şey olursa
Muhtemelen kartın içinden geçmiş arkadaş yoksa attığı fiyattan bu kadar düşmez. Hiçbir şekilde iade alma hukuki hakkı felan da yok merak etme bişey yapamaz iade alamam de bitsin gitsjn.

Can...

80+ Platinum
Zaten 3,200 attı geriye 2860 TL at iadeye gönderince yeter diyor ama korkum şu kargo da ürüne bir şey olursa
Normal değil bu cevap vardır bir iş hukuken bir şey olacağını sanmıyorum sonuçta sen satmış sın ve bu ikinci el bir ürün iade alırım demediysen adama sorun yok

Demirr34_

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
315
İsim
Ömer
Normal değil bu cevap vardır bir iş hukuken bir şey olacağını sanmıyorum sonuçta sen satmış sın ve bu ikinci el bir ürün iade alırım demediysen adama sorun yok
Anladım teşekkür ederim direkt o zaman iade almayacağını söyleyeceğim.

Can...

80+ Platinum
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

• B1L0
    Hayırlı forumlar

Forum istatistikleri

Konular
1,029,574
Üyeler
163,194