dolandırmış olursunbenzer olayı yaşamıştım ama daha uygun fiyatlı bir kart için. 350tl almistim cocuga dedim ki 280 atarım yoksa kabul etmiyorum. bi hakkı yok cocugun kartı geri alip atmaya da bilirsin. senin vicdanına kalmış
Evet ama bence etik olarak pek doğru bir davranış değil bu tarz dolandırıcılıklar olduğunu söyleyerek teklifini nazikçe reddetmesi ve parayı geri gönderemeyeceğini belirtmesi bence daha uygun ama tabii ki istediğini yapabilir çünkü ikinci elde iade diye bir şey olamaz. Aldıysan aynı fiyata satarsın çünkü ikinci el sonuçta.benzer olayı yaşamıştım ama daha uygun fiyatlı bir kart için. 350tl almistim cocuga dedim ki 280 atarım yoksa kabul etmiyorum. bi hakkı yok cocugun kartı geri alip atmaya da bilirsin. senin vicdanına kalmış
Hiç bir şey yapamaz çünkü ne aranızda aracı bir kurum var ne de satıldığına dair bir belge sadece o sana para göndermiş o kadar. Bu şekilde dolandırıcılık yapmaya çalışıyorlar bu tarz yöntemlere kanmayın ve satış ilanlarını altına iade olmadığını anlamaları için İADE YOKTUR diye büyükçe yazın daha az sorunla karşılaşırsınız ve daha az muhattap olursunuz bu tarz kişilerle.Anladım teşekkürler peki çok ısırar ederse ne olur ?
50 lirası kargo ucreti 20 de zamanimi çaldığı icin kardesim. dolandırmalik bir durum yok insanlarla dalga gecer gibi kargolatip geri gonderemezdolandırmış olursun
. bi hakkı yok cocugun kartı geri alip atmaya da bilirsin. senin vicdanına kalmış50 lirası kargo ucreti 20 de zamanimi çaldığı icin kardesim. dolandırmalik bir durum yok insanlarla dalga gecer gibi kargolatip geri gonderemez
Yok o kadar da olmaz da iade almayacağımı söyleyeceğim hukuksal ve yasak olarak ta araştırdığımı isterse ekran kartını kendisi satıp aynı Parayı alabileceğini söyleyeceğim.. bi hakkı yok cocugun kartı geri alip atmaya da bilirsin. senin vicdanına kalmış
bunun için dedim