Neler Yeni

Başıma Gelen Olay İçin Yardım

Demirr34_

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
315
İsim
Ömer

BERKANY

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,369
İsim
Berkay BABUCCU
şöyle düşün sen bu ürünü riske attın mı kargoya verip.Belki kargoda başına bir şey gelecek. Açıkcası parayı ben vermezdim. Ben neden ürünümü riske atayım ki belki kargoda yok olacak o ürün.

beskazalichinese

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,006
İsim
Sadettin Y
benzer olayı yaşamıştım ama daha uygun fiyatlı bir kart için. 350tl almistim cocuga dedim ki 280 atarım yoksa kabul etmiyorum. bi hakkı yok cocugun kartı geri alip atmaya da bilirsin. senin vicdanına kalmış

MrJosef

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
694
İsim
Yusuf Kağan İnan
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayar Toplama, Telefon Önerileri
benzer olayı yaşamıştım ama daha uygun fiyatlı bir kart için. 350tl almistim cocuga dedim ki 280 atarım yoksa kabul etmiyorum. bi hakkı yok cocugun kartı geri alip atmaya da bilirsin. senin vicdanına kalmış
dolandırmış olursun

AfniSoDeadly

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,645
İsim
Burak Tokgöz
Karttan parça çalıp geri gonderebilir dolap vs bir yerden gondermemissiniz sonuçta öyle bir zorunlulugunuz yok

Raaazzeeer

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
453
İsim
Adem Furkan ATA
Evet ama bence etik olarak pek doğru bir davranış değil bu tarz dolandırıcılıklar olduğunu söyleyerek teklifini nazikçe reddetmesi ve parayı geri gönderemeyeceğini belirtmesi bence daha uygun ama tabii ki istediğini yapabilir çünkü ikinci elde iade diye bir şey olamaz. Aldıysan aynı fiyata satarsın çünkü ikinci el sonuçta.

Sir Cem T-oker

80+ Gold
ortada yasal bir şey yokki yasal olsun .d
kartın satıldığını ikinizin dışında kim biliyor ?

Raaazzeeer

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
453
İsim
Adem Furkan ATA
Anladım teşekkürler peki çok ısırar ederse ne olur ?
Hiç bir şey yapamaz çünkü ne aranızda aracı bir kurum var ne de satıldığına dair bir belge sadece o sana para göndermiş o kadar. Bu şekilde dolandırıcılık yapmaya çalışıyorlar bu tarz yöntemlere kanmayın ve satış ilanlarını altına iade olmadığını anlamaları için İADE YOKTUR diye büyükçe yazın daha az sorunla karşılaşırsınız ve daha az muhattap olursunuz bu tarz kişilerle.

priwchu

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
789
İsim
ozan canbaşal
iade falan almayın.

beskazalichinese

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,006
İsim
Sadettin Y

MrJosef

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
694
İsim
Yusuf Kağan İnan
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayar Toplama, Telefon Önerileri
50 lirası kargo ucreti 20 de zamanimi çaldığı icin kardesim. dolandırmalik bir durum yok insanlarla dalga gecer gibi kargolatip geri gonderemez
. bi hakkı yok cocugun kartı geri alip atmaya da bilirsin. senin vicdanına kalmış
bunun için dedim

Demirr34_

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
315
İsim
Ömer
. bi hakkı yok cocugun kartı geri alip atmaya da bilirsin. senin vicdanına kalmış
bunun için dedim
Yok o kadar da olmaz da iade almayacağımı söyleyeceğim hukuksal ve yasak olarak ta araştırdığımı isterse ekran kartını kendisi satıp aynı Parayı alabileceğini söyleyeceğim.

Top Bottom