Sahibinden dolandırıcıları

Merelez

80+
Reaksiyon skoru
2
Bütçe
4800
Hocalar bu tarz insanlara karşı yapabileceğmiz bi şey yokmu adam insanları dolandırmaya çalışıyor ticaret bilmez uygulamaya kaydolmuş namussuzluk yapıyor

Ekler

• IMG_2249.png
    IMG_2249.png
    188.1 KB · Hit: 192
  • 6afca7de-7509-456d-97a4-d3d0d74ec590.jpeg
    6afca7de-7509-456d-97a4-d3d0d74ec590.jpeg
    87.8 KB · Hit: 188
  • 2db33769-0c35-48a9-aff8-ed2e6e01d547.jpeg
    2db33769-0c35-48a9-aff8-ed2e6e01d547.jpeg
    79.2 KB · Hit: 194
  • IMG_2253.png
    IMG_2253.png
    1.5 MB · Hit: 188
Hocalar bu tarz insanlara karşı yapabileceğmiz bi şey yokmu adam insanları dolandırmaya çalışıyor ticaret bilmez uygulamaya kaydolmuş namussuzluk yapıyor
Maalesef bir şey diyince serbest piyasa diyorlar haklı olarak. Adam 25’e alacağım tableti çok kişi yazdı diye 53’e çıkardı (sıfırı 32)

Yanlış anlamadiysam dolandırıcılık dediğiniz şey ürünün fiyatını sıfır fiyatına denk koyması mı?

bu arkadaş büyük ihtimal örnek veriyorum 4kya alıp kullandığı şeyi kâr ederek satacağını zannediyor ve evet gerçekten neyin ne olduğunu bilmeyip alan insanlar var vicdanları rahat ediyor bir de bu insanların acımasız cahil tipler , bi de ergen yazmış abisinin pcsini satmıyorsa neyim

Yanlış anlamadiysam dolandırıcılık dediğiniz şey ürünün fiyatını sıfır fiyatına denk koyması mı?
Yok hayır sıfıra koyupta sıfırdan ucuz felan gibi şeyler demesi birde kimsenin göremeyeceği şekilde cevaplıyor sahibinden bu formatı değiştirmeli bence herkesin görmesi gerekiyor tabii ki kullandığı laflar da insanın zoruna gidiyor açıkcası
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Maalesef bir şey diyince serbest piyasa diyorlar haklı olarak. Adam 25’e alacağım tableti çok kişi yazdı diye 53’e çıkardı (sıfırı 32)
Alıcılarla dalga geçip kendilerini ticaret adamı zannediyolar bazı akılsızlar alıyor bu ürünleri birde

bu arkadaş büyük ihtimal örnek veriyorum 4kya alıp kullandığı şeyi kâr ederek satacağını zannediyor ve evet gerçekten neyin ne olduğunu bilmeyip alan insanlar var vicdanları rahat ediyor bir de bu insanların acımasız cahil tipler , bi de ergen yazmış abisinin pcsini satmıyorsa neyim
Dalga geçmesi zoruma gitmedi değil engellemese numara isteyip arayacaktım yazamıyorum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

SEN GERÇEK YUSUF PİSİMİSİN
Yusuf pisi kim ?

Dalga geçmesi zoruma gitmedi değil engellemese numara isteyip arayacaktım yazamıyorum
Atalarımız ne demiş sen alimsen o cahilse sende cahil ol demiş çünkü cahile ne dersen de kabullenmez laftan anlamaz

Hocam isteyen istediği fiyata koyar o konuda kimseye karışamayız ve dolandırıcılık da olmaz ki bu. Ama parasını ödedim ürünü alamadım dersen bu dolandırıcılığa girer. Ayrıca adam 2800 TL'ye de okey demiş enteresan bir ilan

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,186,136
Üyeler
188,206
Son üye
Rude_b34rd
Geri