- Bütçe
- 4800
Hocalar bu tarz insanlara karşı yapabileceğmiz bi şey yokmu adam insanları dolandırmaya çalışıyor ticaret bilmez uygulamaya kaydolmuş namussuzluk yapıyor
Maalesef bir şey diyince serbest piyasa diyorlar haklı olarak. Adam 25’e alacağım tableti çok kişi yazdı diye 53’e çıkardı (sıfırı 32)Hocalar bu tarz insanlara karşı yapabileceğmiz bi şey yokmu adam insanları dolandırmaya çalışıyor ticaret bilmez uygulamaya kaydolmuş namussuzluk yapıyor
Yanlış anlamadiysam dolandırıcılık dediğiniz şey ürünün fiyatını sıfır fiyatına denk koyması mı?Hocalar bu tarz insanlara karşı yapabileceğmiz bi şey yokmu adam insanları dolandırmaya çalışıyor ticaret bilmez uygulamaya kaydolmuş namussuzluk yapıyor
eşşekMaalesef bir şey diyince serbest piyasa diyorlar haklı olarak. Adam 25’e alacağım tableti çok kişi yazdı diye 53’e çıkardı (sıfırı 32)
Yok hayır sıfıra koyupta sıfırdan ucuz felan gibi şeyler demesi birde kimsenin göremeyeceği şekilde cevaplıyor sahibinden bu formatı değiştirmeli bence herkesin görmesi gerekiyor tabii ki kullandığı laflar da insanın zoruna gidiyor açıkcasıYanlış anlamadiysam dolandırıcılık dediğiniz şey ürünün fiyatını sıfır fiyatına denk koyması mı?
Alıcılarla dalga geçip kendilerini ticaret adamı zannediyolar bazı akılsızlar alıyor bu ürünleri birdeMaalesef bir şey diyince serbest piyasa diyorlar haklı olarak. Adam 25’e alacağım tableti çok kişi yazdı diye 53’e çıkardı (sıfırı 32)
SEN GERÇEK YUSUF PİSİMİSİNSelamlar sonuca ulaşan veya ödediğiniz meblağa değicek bir yaptırımı ne yazıkki yok bulunduğunuz bölgeden mümkünse görüp test ederek almanızı öneririm
Dalga geçmesi zoruma gitmedi değil engellemese numara isteyip arayacaktım yazamıyorumbu arkadaş büyük ihtimal örnek veriyorum 4kya alıp kullandığı şeyi kâr ederek satacağını zannediyor ve evet gerçekten neyin ne olduğunu bilmeyip alan insanlar var vicdanları rahat ediyor bir de bu insanların acımasız cahil tipler , bi de ergen yazmış abisinin pcsini satmıyorsa neyim
Yusuf pisi kim ?SEN GERÇEK YUSUF PİSİMİSİN
instadaki elemanDalga geçmesi zoruma gitmedi değil engellemese numara isteyip arayacaktım yazamıyorum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Yusuf pisi kim ?
Atalarımız ne demiş sen alimsen o cahilse sende cahil ol demiş çünkü cahile ne dersen de kabullenmez laftan anlamazDalga geçmesi zoruma gitmedi değil engellemese numara isteyip arayacaktım yazamıyorum
Karşıdaki nasıl ise öyle davranmak gerekiyor gerçektenAtalarımız ne demiş sen alimsen o cahilse sende cahil ol demiş çünkü cahile ne dersen de kabullenmez laftan anlamaz