Yani olabilir neden olmasın ama 2 ay minig yapılsa ne olur ki karta yeni kart15 Haziran'da fatura tarihi mining yapılmış olma ihtimali varmı ki
Adamın ilanlarında var bir auru ekran kartsız sistem ve kapalı kutu kartlar faturada seri no yazıyor sanmıyorumaynı model 2 kart var diyelim birisi birkaç yıl mining yapılmış diğeri 2 aylık 2 aylığı satıyorum diyip aynı kartın mininglisini 2 aylık kutuya koyup gönderme ihtimalleri var mıdır
seri numarası felan kontrol edilebilir bir şey mi
5600 verdim sahibinden güvende ile normalde 5250 tl amaİnsanların akıllarına ne şeytanlıklar gelir tahmin bile edemezsin, az para vermemişsindir. 1 gününü ayırıp 3-5 tane test yapmaktan ne sakınca gelebilir?
Asus sitesine kartı kaydedebiliyoruz ordan seri no uymazsa değiştirmiş olur zatenaynı model 2 kart var diyelim birisi birkaç yıl mining yapılmış diğeri 2 aylık 2 aylığı satıyorum diyip aynı kartın mininglisini 2 aylık kutuya koyup gönderme ihtimalleri var mıdır
seri numarası felan kontrol edilebilir bir şey mi
Yok garanti bandı var olmasa almam zaten 3 yıl garantiliSadece test yeterli olmaz vidaların üstündeki garanti bantı çıkmış mı kontrol et eğer çıkmışsa için aç ve çipin etrafındaki ısı dalgalarına bak tamir görüp görmediğini ancak içini açarak anlayabilirsin.
Kral hemen hemen aynı paraya 6-7 aylık 2060 Super ler vardı aslındaYok garanti bandı var olmasa almam zaten 3 yıl garantili