Hocam İnşallah kaliteli monitör buluruzHocam aynısı valla skdldk bende de monitör sıkıntılı
O da doğru reis bi tane xfx bulmuştum da kutusu vs her şeyi tamdı ama faturası yoktu o yüzden bi soram dedimFatura olmasa nerden geldiği belli değil demektir
İnşallah hocamHocam İnşallah kaliteli monitör buluruz
Hocam o tür kişiler çok ya onu ben tecrübe etmiştimdikkat etmen gereken bir şey daha diyeyim tecrübe ile konuşarak kimsenin tatlı diline aldanma
Bence fatura olmasa da olur ama kutu yoksa şüpheli durum derim benO da doğru reis bi tane xfx bulmuştum da kutusu vs her şeyi tamdı ama faturası yoktu o yüzden bi soram dedim
Mesaj otomatik birleştirildi:
İnşallah hocam
Valla arada kaldım bende hocam bilemedimBence fatura olmasa da olur ama kutu yoksa şüpheli durum derim ben
Çok rahat 4 bine bırakır adam banaValla arada kaldım bende hocam bilemedim
Bişey olmaz ya fatura yok diyeValla arada kaldım bende hocam bilemedim
Çok rahat 4 bine bırakır adam bana
unutma bir insan bir şeyi çok üsteliyorsa bir shitlik vardır o yüzden dikkat et soru sormadan çekinme sonuçta ürün alıcaksın kimse babanın oğlu kızı değil ne sorman gerekiyorsa sor ve çekinmeO da doğru reis bi tane xfx bulmuştum da kutusu vs her şeyi tamdı ama faturası yoktu o yüzden bi soram dedim
İnşallah hocam
Hocam o tür kişiler çok ya onu ben tecrübe etmiştim
Göz önünde bulundurucam sağolun hocamunutma bir insan bir şeyi çok üsteliyorsa bir shitlik vardır o yüzden dikkat et soru sormadan çekinme sonuçta ürün alıcaksın kimse babanın oğlu kızı değil ne sorman gerekiyorsa sor ve çekinme