Neler Yeni

Sahibinden iş ilanı sizce güvenilir mi?

BlackVor1

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
58
İsim
Mehmet Arık
Arkadaşlar ben sahibinden.com üzerinden iş ilanlarına bakarken böyle bir ilan gördüm kendisi ile iletişime geçtim,bana skype üzerinden konuşalım dedim şartlar ise şöyle:
Sistemi daha detaylı anlatmam gerekirse. Tamamen karşımızdakiyle sohbet etmek chatleşmek amacı taşıyor. herhangi bir konu üzerinden hazır olan kadın profillerinden sohbet ediyoruz Aldığınız mesaj başına 0.08 euro kazanıyorsunuz. Ödemeler wise hesabınıza 15 günde 1 yapılıyor. Çalışma saatleri esnek gece 02:00 a kadar minimum 100 mesaj bandını geçmeniz gerekmekte
(Görüntülü sohbet yok)
(Sesli sohbet yok)
(Sadece yazışma)
Sizce güvenilir mi?

Chapin

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,085
İsim
.
Arkadaşlar ben sahibinden.com üzerinden iş ilanlarına bakarken böyle bir ilan gördüm kendisi ile iletişime geçtim,bana skype üzerinden konuşalım dedim şartlar ise şöyle:
Sistemi daha detaylı anlatmam gerekirse. Tamamen karşımızdakiyle sohbet etmek chatleşmek amacı taşıyor. herhangi bir konu üzerinden hazır olan kadın profillerinden sohbet ediyoruz Aldığınız mesaj başına 0.08 euro kazanıyorsunuz. Ödemeler wise hesabınıza 15 günde 1 yapılıyor. Çalışma saatleri esnek gece 02:00 a kadar minimum 100 mesaj bandını geçmeniz gerekmekte
(Görüntülü sohbet yok)
(Sesli sohbet yok)
(Sadece yazışma)
Sizce güvenilir mi?
Her şeye güvenmemek lazım, özellikle sen bir kişinin bilgilerini almadan işe alır mısın? Bana kötü niyetli gibi geldi. Link paylaşır mısın?

dalgakıran06

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
281
İsim
Enes
ben sahibinden araba bakmaya bile giderken güvenmiyorum boyasız diyo komple boyalı çıkıyor. ben inanmadım çok saçma iş

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

• B1L0
    Hayırlı forumlar

Forum istatistikleri

Konular
1,030,930
Üyeler
163,410
Son üye
Gundgann