Yardım Sahibinden İşlemci Alınır mı

MccuddeN

80+
Reaksiyon skoru
72
Sahibinden üzerinden evime yakın konumda ryzen 7 9800x3d 18250 TL'ye satıldığını gördüm sıfır 2 yıl tr garantili tray işlemci. Satan kişinin dükkanı var pc parçaları satıyor. Satıcıya yazdım 17500 tlden satabilirmisiniz diye şimdi haber bekliyorum. Sizce alınır mı ?

Sahibinden üzerinden evime yakın konumda ryzen 7 9800x3d 18250 TL'ye satıldığını gördüm sıfır 2 yıl tr garantili tray işlemci. Satan kişinin dükkanı var pc parçaları satıyor. Satıcıya yazdım 17500 tlden satabilirmisiniz diye şimdi haber bekliyorum. Sizce alınır mı ?
9800x3d zaten alabileceğin en üst seviye işlemci neredeyse..
Oyun için ise elbette..
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Test edip alma imkanın varsa alınabilir.
İşlemciler bozulması en zor parçalardır.
(Piyasaya hakim değilim şuan, fiyat ucuz ise bir denetlemekte fayda var, evet)..

test ettirceğini sanmıyorum ilk kurulumu siz yapıcaksınız yazmış açıklamaya. Sahibinden link yasak değilse atayım

Hocam şimdi gittin aldın elden. Eve geldin pini kırık çıktı, fotoğraf hilesiyle halletmiş bir şekilde. Ya da arkadaşın dediği gibi bozulması en zor parçadır ama bir şekilde sıkıntılı, ne yapmayı planlıyorsun? :D Test edilmeden ürün alınmaması gerekiyor, inatla da test yok derlerse de uzaklaşmak gerekir.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,158,176
Üyeler
183,957
Son üye
Maminizzm
Geri