Neler Yeni

Sahibinden Param Güvende güvenilir mi?

Reepexx

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
81
İsim
Talha Topçu
Sahibinden param güvende ile pc almak istiyorum sizce bir sorun olurmu.Mesela başka bir şey gönderebilirmi/Parça bozuk çıkabilirmi)

James Gg

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,360
İsim
James Gg
İlgilendiği Kategoriler
Pc Toplama-ekran kartı-işlemci-anakart-acer çöp laptop
İmkanı yok diyebilirim iade hakkın var ama koşulsuz hemde Laptopum sağlam gitti kırık geldi satarken kullanılmiyacak bı sistem.Alırkende geri iade edebilme ihtimalini düşünmek gerek 200 lira gibi bi ücret ortadan kayboluyor çünkü büyük meblalarda.

R3b311i0n_01

80+ Bronze
silindi

Son düzenleme:

Reepexx

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
81
İsim
Talha Topçu
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Pc alacak isen sıkıntı yok dene beğenmez isen iade edersin. Satıcı isen sakın bulaşma.
hayır satıcı değilim ama babam biraz darlıyor ya bozuk çıkars bşka bir şey gönderirlerse diye.En azında geri iyada edebiliyormuyum bunu bilsem yeter.
Mesaj otomatik birleştirildi:

İmkanı yok diyebilirim iade hakkın var ama koşulsuz hemde Laptopum sağlam gitti kırık geldi satarken kullanılmiyacak bı sistem.Alırkende geri iade edebilme ihtimalini düşünmek gerek 200 lira gibi bi ücret ortadan kayboluyor çünkü büyük meblalarda.
2.5-3k arası

TRSTEADY

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,466
İsim
Emre
Param güvende ile pc alamazsınız çünkü satan şahıs onu anlaşmalı kargocuya veremez sebebi ise belirli bir boyuta kadar alıyor kargocu ve bu boyutu pc kasası aşıyor. Pc satıyordum param güvende ile alıcı aldı ama kargocular almadı boyutu aştığı için. Ptt ile göndermiştim o zaman

Reepexx

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
81
İsim
Talha Topçu
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Param güvende ile pc alamazsınız çünkü satan şahıs onu anlaşmalı kargocuya veremez sebebi ise belirli bir boyuta kadar alıyor kargocu ve bu boyutu pc kasası aşıyor. Pc satıyordum param güvende ile alıcı aldı ama kargocular almadı boyutu aştığı için. Ptt ile göndermiştim o zaman
sadece işlemci ram anakart

Kiritoほ

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
441
İsim
Yamaç Koçovalı
Bir şey alacaksan bana sorarsan güvenilir ama satım pek güvenilir değil bence

Kiritoほ

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
441
İsim
Yamaç Koçovalı
herkes satma diyor sebebi nedir
Hocam şöyle ki
Sende atıyorum ekran kartı var 3070Ti Palit Gamerock
Sen bu ürünü bir adama satıp kargolayınca bu ürün adama gitti
Senin gönderdiğim ürün düzgün hiç bir sıkıntı yok
Ama aynı üründen adamda da var diyelim 3070Ti Palit Gamerock ama adamda ki bozuk
Adam bu ürün bozuk deyip kendinde ki 3070Ti Palit Gamerock'ı sana gönderip seninkini kullanıyor bu şekilde seni dolandırmış oluyor

Reepexx

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
81
İsim
Talha Topçu
Hocam şöyle ki
Sende atıyorum ekran kartı var 3070Ti Palit Gamerock
Sen bu ürünü bir adama satıp kargolayınca bu ürün adama gitti
Senin gönderdiğim ürün düzgün hiç bir sıkıntı yok
Ama aynı üründen adamda da var diyelim 3070Ti Palit Gamerock ama adamda ki bozuk
Adam bu ürün bozuk deyip kendinde ki 3070Ti Palit Gamerock'ı sana gönderip seninkini kullanıyor bu şekilde seni dolandırmış oluyor
oha dolandırıcılağa bak a

Farway

80+ Silver
Çünkü satıcıya hiçbir güvence vermiyor GET sistemi. Adama PC'yi sapasağlam yolladın ama yolda başına bir şey gelse arkasında duran yok alıcıda ürünü iade ister mal elinde kalır. 2. Olarak yine alıcı ürünü değiştirir,parça değiştirebilir ve sana yollar bunun da arkasında kimse durmuyor. Örneğin senin PC de 3060 ekran kartı var bunu GET ile sattığın adamda da aynı marka model ama 1 senedir miningte anası ağlamış ömrü bitmek üzere olan erkan kartını taktı ve sonra ürüne red verip sana geri yolladı parasını o alır ama sen o ekran kartıyla kalırsın. Ve bu en iyi senaryo,patates yollasa yine bir garantisi yok sanırım.

James Gg

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,360
İsim
James Gg
İlgilendiği Kategoriler
Pc Toplama-ekran kartı-işlemci-anakart-acer çöp laptop
hayır satıcı değilim ama babam biraz darlıyor ya bozuk çıkars bşka bir şey gönderirlerse diye.En azında geri iyada edebiliyormuyum bunu bilsem yeter.

2.5-3k arası
Sıkıntı olmaz ama iade edersen 200 kusur liran çöpe gider.

Başlık 'Param güvende Gelişmeler' https://forum.donanimarsivi.com/konu/param-guevende-gelismeler.665114/

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,033,599
Üyeler
163,853
Son üye
MytronX
Top Bottom