Pc alacak isen sıkıntı yok dene beğenmez isen iade edersin. Satıcı isen sakın bulaşma.Sahibinden param güvende ile pc almak istiyorum sizce bir sorun olurmu.Mesela başka bir şey gönderebilirmi/Parça bozuk çıkabilirmi)
hayır satıcı değilim ama babam biraz darlıyor ya bozuk çıkars bşka bir şey gönderirlerse diye.En azında geri iyada edebiliyormuyum bunu bilsem yeter.Pc alacak isen sıkıntı yok dene beğenmez isen iade edersin. Satıcı isen sakın bulaşma.
2.5-3k arasıİmkanı yok diyebilirim iade hakkın var ama koşulsuz hemde Laptopum sağlam gitti kırık geldi satarken kullanılmiyacak bı sistem.Alırkende geri iade edebilme ihtimalini düşünmek gerek 200 lira gibi bi ücret ortadan kayboluyor çünkü büyük meblalarda.
sadece işlemci ram anakartParam güvende ile pc alamazsınız çünkü satan şahıs onu anlaşmalı kargocuya veremez sebebi ise belirli bir boyuta kadar alıyor kargocu ve bu boyutu pc kasası aşıyor. Pc satıyordum param güvende ile alıcı aldı ama kargocular almadı boyutu aştığı için. Ptt ile göndermiştim o zaman
Hocam şöyle kiherkes satma diyor sebebi nedir
oha dolandırıcılağa bak aHocam şöyle ki
Sende atıyorum ekran kartı var 3070Ti Palit Gamerock
Sen bu ürünü bir adama satıp kargolayınca bu ürün adama gitti
Senin gönderdiğim ürün düzgün hiç bir sıkıntı yok
Ama aynı üründen adamda da var diyelim 3070Ti Palit Gamerock ama adamda ki bozuk
Adam bu ürün bozuk deyip kendinde ki 3070Ti Palit Gamerock'ı sana gönderip seninkini kullanıyor bu şekilde seni dolandırmış oluyor
Çünkü satıcıya hiçbir güvence vermiyor GET sistemi. Adama PC'yi sapasağlam yolladın ama yolda başına bir şey gelse arkasında duran yok alıcıda ürünü iade ister mal elinde kalır. 2. Olarak yine alıcı ürünü değiştirir,parça değiştirebilir ve sana yollar bunun da arkasında kimse durmuyor. Örneğin senin PC de 3060 ekran kartı var bunu GET ile sattığın adamda da aynı marka model ama 1 senedir miningte anası ağlamış ömrü bitmek üzere olan erkan kartını taktı ve sonra ürüne red verip sana geri yolladı parasını o alır ama sen o ekran kartıyla kalırsın. Ve bu en iyi senaryo,patates yollasa yine bir garantisi yok sanırım.herkes satma diyor sebebi nedir
Sıkıntı olmaz ama iade edersen 200 kusur liran çöpe gider.hayır satıcı değilim ama babam biraz darlıyor ya bozuk çıkars bşka bir şey gönderirlerse diye.En azında geri iyada edebiliyormuyum bunu bilsem yeter.
Mesaj otomatik birleştirildi:
2.5-3k arası
Başlık 'Param güvende Gelişmeler' https://forum.donanimarsivi.com/konu/param-guevende-gelismeler.665114/herkes satma diyor sebebi nedir