Alıcı olarak güvenilir. Kargo gelince açmadan önce videoya çekmeye başla. Videoda güzelce test et. Sıkıntı olursa videoyu kullanırsınSahivinden Param Güvendeden Alışveriş Yapacağım Güvenilirmidir
Klavye Mouse Kulaklık Alacağım
Alıcı Olarak Güvenilirmidir Herhangi Dolandırılma Gibi durum Olurmu Ve işlemler Nasıl Oluyor bilgi verirseniz
Alıcı olrak herhangi dolandırılma olurmu yani link değilde başka türlü gibi ?Alıcı olarak güvenilir. Kargo gelince açmadan önce videoya çekmeye başla. Videoda güzelce test et. Sıkıntı olursa videoyu kullanırsın
Ürün Alacağım Mouse Herhangi Bir Alıcıyı Dolandırma OlurmuParam güvende sahibinden.com'un aracı olduğu bir ödeme yöntemidir. bu yöntem ile siz ödemeyi sahibinden.com'a yaparsınız ve ürünü şahıstan teslim aldıktan sonra onay verirseniz sizin sahibinden.com'a yaptığınız ödeme satıcı şahısa gider. Yani güvenilir bir yöntemdir. Eğer istediğiniz ürün/ürünler gelmez ise paranızı kişiden değil sahibinden.com'dan iade alabilirsiniz
Sahibindenden direk satın al hiçbir şey olmaz. Sohbette link ya da başka bir şey ile deneme. Sahibinden in uygulamasından normal bir şekilde alAlıcı olrak herhangi dolandırılma olurmu yani link değilde başka türlü gibi ?
Hocam bide alım nasıl oluyor yani kaç gün içerisinde geliyor ?Sahibindenden direk satın al hiçbir şey olmaz. Sohbette link ya da başka bir şey ile deneme. Sahibinden in uygulamasından normal bir şekilde al
Teslim süresi kargo şirketine bağlıdır ortalama 3 iş günü içerisinde ürünü teslim alabilirsiniz. Eğer teslim aldığınız üründe kusur/başka ürün gelmesi/ürünün gelmemesi gibi durumlar olursa kargoyu iade edip para iadenizi sahibinden.com'dan alabilirsiniz. Yani satıcı dolandırıcı olsa dahi muhattap olmanıza gerek bile kalmıyor, sizin muhattapınız sahibinden.com oluyor. İçiniz rahat olabilir.Hocam bide alım nasıl oluyor yani kaç gün içerisinde geliyor ?
Anladım hocam peki alım nasıl oluyor ?Teslim süresi kargo şirketine bağlıdır ortalama 3 iş günü içerisinde ürünü teslim alabilirsiniz. Eğer teslim aldığınız üründe kusur/başka ürün gelmesi/ürünün gelmemesi gibi durumlar olursa kargoyu iade edip para iadenizi sahibinden.com'dan alabilirsiniz. Yani satıcı dolandırıcı olsa dahi muhattap olmanıza gerek bile kalmıyor, sizin muhattapınız sahibinden.com oluyor. İçiniz rahat olabilir.
Hocam peki siz hiç alışveriş yaptınızmiTeslim süresi kargo şirketine bağlıdır ortalama 3 iş günü içerisinde ürünü teslim alabilirsiniz. Eğer teslim aldığınız üründe kusur/başka ürün gelmesi/ürünün gelmemesi gibi durumlar olursa kargoyu iade edip para iadenizi sahibinden.com'dan alabilirsiniz. Yani satıcı dolandırıcı olsa dahi muhattap olmanıza gerek bile kalmıyor, sizin muhattapınız sahibinden.com oluyor. İçiniz rahat olabilir.
Hocam valla tam oturmamiş sistem yani alıcıda dolandirilabilie satıcıda yani aklima yatmıştı bu sistem almak fikri vazgeçtim yani görüpte almak daha iyi ama bilemedim vallahihocam başımdan böyle bir olay geçti direkt gidip sahibinden üzerinden satın al asla link olarak sahibinden linkinden satın alma. sitenin birebir aynısını yapmışlar dolandırıldım sen dolandırılma hocam
Hocam alınırmi yani bilemedim pek vendeBurada genelde alıcı değil de satıcı risk altında. Sahibinden genellikle alıcıyı haklı bulur herhangi bir anlaşmazlıkta.
Alıcı için güvenli sistemdir.Hocam valla tam oturmamiş sistem yani alıcıda dolandirilabilie satıcıda yani aklima yatmıştı bu sistem almak fikri vazgeçtim yani görüpte almak daha iyi ama bilemedim vallahi
Mesaj otomatik birleştirildi:
Hocam alınırmi yani bilemedim pek vende