Neler Yeni

Sahibinden Param Güvende güvenilir mi? ?

Lottino

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
16
İsim
Berat
Sahivinden Param Güvendeden Alışveriş Yapacağım Güvenilirmidir
Klavye Mouse Kulaklık Alacağım
Alıcı Olarak Güvenilirmidir Herhangi Dolandırılma Gibi durum Olurmu Ve işlemler Nasıl Oluyor bilgi verirseniz

YazılımKafa

80+ Gold
Sahivinden Param Güvendeden Alışveriş Yapacağım Güvenilirmidir
Klavye Mouse Kulaklık Alacağım
Alıcı Olarak Güvenilirmidir Herhangi Dolandırılma Gibi durum Olurmu Ve işlemler Nasıl Oluyor bilgi verirseniz
Alıcı olarak güvenilir. Kargo gelince açmadan önce videoya çekmeye başla. Videoda güzelce test et. Sıkıntı olursa videoyu kullanırsın

tuxenn

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
25
İsim
yiğit taha aydin
Param güvende sahibinden.com'un aracı olduğu bir ödeme yöntemidir. bu yöntem ile siz ödemeyi sahibinden.com'a yaparsınız ve ürünü şahıstan teslim aldıktan sonra onay verirseniz sizin sahibinden.com'a yaptığınız ödeme satıcı şahısa gider. Yani güvenilir bir yöntemdir. Eğer istediğiniz ürün/ürünler gelmez ise paranızı kişiden değil sahibinden.com'dan iade alabilirsiniz

Lottino

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
16
İsim
Berat
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Alıcı olarak güvenilir. Kargo gelince açmadan önce videoya çekmeye başla. Videoda güzelce test et. Sıkıntı olursa videoyu kullanırsın
Alıcı olrak herhangi dolandırılma olurmu yani link değilde başka türlü gibi ?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Param güvende sahibinden.com'un aracı olduğu bir ödeme yöntemidir. bu yöntem ile siz ödemeyi sahibinden.com'a yaparsınız ve ürünü şahıstan teslim aldıktan sonra onay verirseniz sizin sahibinden.com'a yaptığınız ödeme satıcı şahısa gider. Yani güvenilir bir yöntemdir. Eğer istediğiniz ürün/ürünler gelmez ise paranızı kişiden değil sahibinden.com'dan iade alabilirsiniz
Ürün Alacağım Mouse Herhangi Bir Alıcıyı Dolandırma Olurmu

YazılımKafa

80+ Gold
Alıcı olrak herhangi dolandırılma olurmu yani link değilde başka türlü gibi ?
Sahibindenden direk satın al hiçbir şey olmaz. Sohbette link ya da başka bir şey ile deneme. Sahibinden in uygulamasından normal bir şekilde al

Lottino

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
16
İsim
Berat
Sahibindenden direk satın al hiçbir şey olmaz. Sohbette link ya da başka bir şey ile deneme. Sahibinden in uygulamasından normal bir şekilde al
Hocam bide alım nasıl oluyor yani kaç gün içerisinde geliyor ?

tuxenn

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
25
İsim
yiğit taha aydin
Hocam bide alım nasıl oluyor yani kaç gün içerisinde geliyor ?
Teslim süresi kargo şirketine bağlıdır ortalama 3 iş günü içerisinde ürünü teslim alabilirsiniz. Eğer teslim aldığınız üründe kusur/başka ürün gelmesi/ürünün gelmemesi gibi durumlar olursa kargoyu iade edip para iadenizi sahibinden.com'dan alabilirsiniz. Yani satıcı dolandırıcı olsa dahi muhattap olmanıza gerek bile kalmıyor, sizin muhattapınız sahibinden.com oluyor. İçiniz rahat olabilir.

Lottino

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
16
İsim
Berat
Teslim süresi kargo şirketine bağlıdır ortalama 3 iş günü içerisinde ürünü teslim alabilirsiniz. Eğer teslim aldığınız üründe kusur/başka ürün gelmesi/ürünün gelmemesi gibi durumlar olursa kargoyu iade edip para iadenizi sahibinden.com'dan alabilirsiniz. Yani satıcı dolandırıcı olsa dahi muhattap olmanıza gerek bile kalmıyor, sizin muhattapınız sahibinden.com oluyor. İçiniz rahat olabilir.
Anladım hocam peki alım nasıl oluyor ?

Hocam peki siz hiç alışveriş yaptınızmi

AeRix

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
25
İsim
berkay baltalı
hocam başımdan böyle bir olay geçti direkt gidip sahibinden üzerinden satın al asla link olarak sahibinden linkinden satın alma. sitenin birebir aynısını yapmışlar dolandırıldım sen dolandırılma hocam

frix

80+
Burada genelde alıcı değil de satıcı risk altında. Sahibinden genellikle alıcıyı haklı bulur herhangi bir anlaşmazlıkta.

Lottino

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
16
İsim
Berat
hocam başımdan böyle bir olay geçti direkt gidip sahibinden üzerinden satın al asla link olarak sahibinden linkinden satın alma. sitenin birebir aynısını yapmışlar dolandırıldım sen dolandırılma hocam
Hocam valla tam oturmamiş sistem yani alıcıda dolandirilabilie satıcıda yani aklima yatmıştı bu sistem almak fikri vazgeçtim yani görüpte almak daha iyi ama bilemedim vallahi

Burada genelde alıcı değil de satıcı risk altında. Sahibinden genellikle alıcıyı haklı bulur herhangi bir anlaşmazlıkta.
Hocam alınırmi yani bilemedim pek vende

frix

80+
Hocam valla tam oturmamiş sistem yani alıcıda dolandirilabilie satıcıda yani aklima yatmıştı bu sistem almak fikri vazgeçtim yani görüpte almak daha iyi ama bilemedim vallahi

Hocam alınırmi yani bilemedim pek vende
Alıcı için güvenli sistemdir.

AeRix

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
25
İsim
berkay baltalı
hocam ben ekran kartı ve ramleri değiştirdim sahibinden üzerinden sattım sahibindenin kendi sitesinden gördüğün eşyayı alabilirsin. letgo da gördüğün eşyayı sahibinden üzerinden satmak isterse link atarsa satın almamanı tavsiye ederim onun dışında güvenlikli şekilde satın alabilirsin ücretsiz kargo ile geliyor yukarıda arkadaşın belirttiği gibi paket açılımında video çek kırık dökük bir yer varsa iade ederken sorun yaşamazsın

Top Bottom