önlem alınamıyor hocam dava falan işleriyle oluyo galiba da çok başın ağrır hiç girme o işe benceYa çekindiğim konu diyelim ki adam alıcak ürünü bozucak ya da farklı bir ürünü yollayacak bir önlem falan alabiliyor muyuz bu konu hakkında?
Evet red veriyorsun paran hesabına geçiyor mis gibi ürünü de satıcıya geri gönderiyorsun 2 gün süren var.Hiçbir sebep olmadan da iade edebiliyor musun yani?
Kargo girdi de koptum kral sdasdsdasAlmak problem vermekte birkere aldım 6800xt fotoyla alakasi Yok mal öyle bir kullanmış ki mining ye rengi değişmiş geri iade ettim hem bana hem ona kargo girdi
Üç beş lira ucuza bırak elden sat gitsin kralyazan herkes için teşekkürler elden birilerine satmaya çalışacağım.
Valla efsaneymişEvet red veriyorsun paran hesabına geçiyor mis gibi ürünü de satıcıya geri gönderiyorsun 2 gün süren var.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Kargo girdi de koptum kral sdasdsdas
Satıcıysan daha da efsaneValla efsaneymiş
O iş öyle olsa keşke hocam seri numarasi filan hak getire ambalajında paketlemesine kargosuna kadar video çek yine de adam bir şey diyor sahibinden seni mahkemeye yönlendiriyor yani bu sistem Türkiye de hukuksal olarak oturmamış ayrıca arızalı olduğunu seri numarası ile nasıl tespit ediyorsunuz ?Satabilirsin sadece Ürünü kargolarken ambalajlarken Seri nosu gözükecek şekilde video kaydı al En ufak dolandırıcıklık probleminde sahibinden Video kanıtı ile 3 gün içinde sorunu gideriyor. Mağdur olmuyorsun ancak hiç bir kayıt yapmaz isen ve problem çıkarsa geçmiş olsun
normalde 2 mahkemem kanıtım olmadığı için sürmekte ancak bundan 1 ay önce 3060ti sattım karşı taraf iade etti ve içindeki kartı değiştirmiş sahibindene bunu sundum video attım 1 hafta içinde para iadesi yapıldı hesabıma ve şaşırdım açıkçasıO iş öyle olsa keşke hocam seri numarasi filan hak getire ambalajında paketlemesine kargosuna kadar video çek yine de adam bir şey diyor sahibinden seni mahkemeye yönlendiriyor yani bu sistem Türkiye de hukuksal olarak oturmamış ayrıca arızalı olduğunu seri numarası ile nasıl tespit ediyorsunuz ?