Neler Yeni

Sahibinden param güvende ile ekran kartı satılır mı?

Bünyamina

80+ Platinum
İyi birine denk gelirsen bir sorun olmaz. Ben de forumdan birisine ekran kartı sattım. Sağolsun iyi biriydi.
Hiçbir tutanak tutmadım. Video felan almadım. Bir sorun olacağını düşünmüyordum. Sağlam kutuladım gönderdim.

hakan32

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,496
İsim
Hakanbey
Satabilirsin sadece Ürünü kargolarken ambalajlarken Seri nosu gözükecek şekilde video kaydı al En ufak dolandırıcıklık probleminde sahibinden Video kanıtı ile 3 gün içinde sorunu gideriyor. Mağdur olmuyorsun ancak hiç bir kayıt yapmaz isen ve problem çıkarsa geçmiş olsun :D

shaco27

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,041
İsim
eyyüb
Almak problem vermekte birkere aldım 6800xt fotoyla alakasi Yok mal öyle bir kullanmış ki mining ye rengi değişmiş geri iade ettim hem bana hem ona kargo girdi

Ashoun

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
358
İsim
Mert ash
Ya çekindiğim konu diyelim ki adam alıcak ürünü bozucak ya da farklı bir ürünü yollayacak bir önlem falan alabiliyor muyuz bu konu hakkında?
önlem alınamıyor hocam dava falan işleriyle oluyo galiba da çok başın ağrır hiç girme o işe bence

Yvşlagaçtanealıyon

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,880
İsim
.
Hiçbir sebep olmadan da iade edebiliyor musun yani?
Evet red veriyorsun paran hesabına geçiyor mis gibi ürünü de satıcıya geri gönderiyorsun 2 gün süren var.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Almak problem vermekte birkere aldım 6800xt fotoyla alakasi Yok mal öyle bir kullanmış ki mining ye rengi değişmiş geri iade ettim hem bana hem ona kargo girdi
Kargo girdi de koptum kral sdasdsdas:D

arda bey

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
111
İsim
arda bey
yazan herkes için teşekkürler elden birilerine satmaya çalışacağım.

Sansar Salvo

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
571
İsim
Fettah Özalp
İçinde art niyet yoksa alırken iyide satarken sıkıntı çıkabiliyor.

MattJohn

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
567
İsim
Matt John
İlgilendiği Kategoriler
Teknoloji

Nquyen

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,683
İsim
Selim
Satabilirsin sadece Ürünü kargolarken ambalajlarken Seri nosu gözükecek şekilde video kaydı al En ufak dolandırıcıklık probleminde sahibinden Video kanıtı ile 3 gün içinde sorunu gideriyor. Mağdur olmuyorsun ancak hiç bir kayıt yapmaz isen ve problem çıkarsa geçmiş olsun :D
O iş öyle olsa keşke hocam 😁 seri numarasi filan hak getire ambalajında paketlemesine kargosuna kadar video çek yine de adam bir şey diyor sahibinden seni mahkemeye yönlendiriyor yani bu sistem Türkiye de hukuksal olarak oturmamış ayrıca arızalı olduğunu seri numarası ile nasıl tespit ediyorsunuz ?

hakan32

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,496
İsim
Hakanbey
O iş öyle olsa keşke hocam 😁 seri numarasi filan hak getire ambalajında paketlemesine kargosuna kadar video çek yine de adam bir şey diyor sahibinden seni mahkemeye yönlendiriyor yani bu sistem Türkiye de hukuksal olarak oturmamış ayrıca arızalı olduğunu seri numarası ile nasıl tespit ediyorsunuz ?
normalde 2 mahkemem kanıtım olmadığı için sürmekte ancak bundan 1 ay önce 3060ti sattım karşı taraf iade etti ve içindeki kartı değiştirmiş sahibindene bunu sundum video attım 1 hafta içinde para iadesi yapıldı hesabıma ve şaşırdım açıkçası

1724174030606.png

Arızalı olduğu seri nosu ile tespit etmiyor Birebir aynı kartı çalışmayanı ile değiştirip geri yolluyorlar Seri No su burada işe yarıyor. Kargoyu teslim alıp içini açarken kargo yetkilisi ile birlikte video kaydı aldım 1 haftada çözüldü.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,015,948
Üyeler
160,912
Son üye
Can2701
Top Bottom