Neler Yeni

Sahibinden Param Güvende ile satış yapmak

Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Arda
Az önce klavyem için birisiyle anlaştık param güvende ile satacağım. Ama dolandırılma ile ilgili birşeyler duydum. Çocukta hesabını yeni açmış. Her ihtimale karşı ne yapmalıyım?

Mehmetynk

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
31
İsim
Mehmet Yanık
telefon olmadan sahibine giriş yapılmaz dolandırıldıgını düşünüyorsan kargon geldikten sonra 24 saatlik bir azalma olucak gmailden veya sahibinden görürsün ürünü eger begendin ise tiki onaylayıp adam parasını teslim alıcak eger onaylamazsın ürün geri iade yapılıp paranı alıcaksın

Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Arda
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
telefon olmadan sahibine giriş yapılmaz dolandırıldıgını düşünüyorsan kargon geldikten sonra 24 saatlik bir azalma olucak gmailden veya sahibinden görürsün ürünü eger begendin ise tiki onaylayıp adam parasını teslim alıcak eger onaylamazsın ürün geri iade yapılıp paranı alıcaksın
Kargoyu ben gönderiyorum hocam

Otobuscu06

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
529
İsim
Ahmet
satıcı olan konuyu açan kişi hocam :)

Mustafa Zahid

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,307
İsim
Mustafa Zahid Önder
İlgilendiği Kategoriler
Her şeye maydanoz olur.
Instagram
@mustyonder
Steam
id/mustyonder
Discord
mustyonder#0007
Elden alcak başka bir alıcı bulursun bir şey olmaz. 100 lira ucuza ama elden ver daha garantilidir.

Dahası  
Reaksiyon skoru
152
İsim
abbas
Bizim arkadaşa yaptılar sahibindene ne yaptıysak kabul ettiremedik karşı tarafın ürünğ değiştirip iade ettiğini, adam hem paradan oldu hemde karşı tarafın iade ettiği klavye bozuk çıktı. Bu muhabbet çok oluyor bence elden satmaya çalış ben 5 ay klavyemi satamadım kaç kişi get param güvende istedi reddettim en son birine havale sonrası kargo şeklinde sattım.

Dahası  
Reaksiyon skoru
75
İsim
Klavye
Bu gibi durumlarda alıcı kişinin profiline bak eğer oda satıcıysa referans alıp gönderebilirsin ben öyle yapıyorum ancak farklı durum varsa göndermiyorum

Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Arda
Tamamdır saolun satmaktan vazgeçiyorum

AntremanKoçuMünir

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,221
İsim
Ali
Para güvende sistemi alıcıyı koruma üstüne kurulu. Canımız ülkemizde bu kadar çok dolandırıcı varken satıcıların çok canı yanıyor.

Ürünü alıp kırıp gönderen, arızalı ürün ile değiştirip iade eden ne arasan var. Maalesef bundan dolayı dürüst alıcıya bile güvenip gönderemiyoruz. En temizi üç kuruş ucuz olsun elden olsun diyoruz.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,061,875
Üyeler
168,696
Son üye
mete33470
Top Bottom