Neler Yeni

Sahibinden param güvende satıcı için güvenlimi

NRxZero

80+
Alıcı param guvende ile telefonumu satın aldı.
Bugun kargoya verecegim ama aklimda şu soru var ben bir güzel sardim sarmaladim herseyin fotosunu çektim telefon dedigim gibi bu adam bozuk falan diye iade edip parcasini calip veya cok cok sacma bisey koyup iade ederse ne yapabilirim ?

Remi

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,244
İsim
Mustafa Yüksel
İlgilendiği Kategoriler
Bilim, Tarih
Instagram
@remileas
Discord
lrearis
Bugun kargoya verecegim ama aklimda şu soru var ben bir güzel sardim sarmaladim herseyin fotosunu çektim telefon dedigim gibi bu adam bozuk falan diye iade edip parcasini calip veya cok cok sacma bisey koyup iade ederse ne yapabilirim ?
Ekran kartı satışı yaptığım vakit seri nosunu çekerek benchmarkta çalışır vaziyette videosunu kayda aldım ve o şekilde sattım bende bir sorun olmadı çok şükür

lappelduvide

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
698
İsim
lappelduvide
mahkemeye verirsin uğraşır durursun hiç mantıklı değil çalınma ihtimali çok yüksek yapma derim

NRxZero

80+
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Ekran kartı satışı yaptığım vakit seri nosunu çekerek benchmarkta çalışır vaziyette videosunu kayda aldım ve o şekilde sattım bende bir sorun olmadı çok şükür
Dediginiz gibi bende yaptim telefonun fotosu falan herseyi kaydettim ama yinede icimde bi kurt var

Remi

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,244
İsim
Mustafa Yüksel
İlgilendiği Kategoriler
Bilim, Tarih
Instagram
@remileas
Discord
lrearis

Perfectshot06

Moderatör
Dahası  
Reaksiyon skoru
14,047
İsim
Oğuz Oğuz
Dostum sorun yaşayan çok kişi gördüm. Ama ben ekran kartı dahil birçok ürün sattım param güvende ile. Bir kere bile sorun yaşamadım.
Ama yaşar isen kendin uğraşıyorsun.
Biraz şans yani.

Remi

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,244
İsim
Mustafa Yüksel
İlgilendiği Kategoriler
Bilim, Tarih
Instagram
@remileas
Discord
lrearis

Volkan:/

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,234
İsim
Volkan
değil muhabbete girme hiç elden sat geç
Mesaj otomatik birleştirildi:

1 kez başım yandı arkadaşımda yaşadı şahsen ben bulaşmam hacı bom boş risk alıyorsun

Volkan:/

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,234
İsim
Volkan
Valla aga benim telefon hurda denilebilecek halde diyeyim sana 13 pro max bazi sorunlari var benim sehirde kimse almiyor öldürüyor fiyati bu adam teklif etti benimde mecbur paraya ihtiyacim oldugu icin veriyorum
kaça verdiniz merak ettim birde benim yaşadığım sorunda bozuk kart sattım adam chipset ve vramleri söküp iade etti

Akadir41

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
159
İsim
Abdülkadir İvenç
Instagram
akadirr1
Steam
Rinnflow
Twitter
aakadir_
Discord
Kadirr#4145
Reddit
Rinnflow
Dostum sorun yaşayan çok kişi gördüm. Ama ben ekran kartı dahil birçok ürün sattım param güvende ile. Bir kere bile sorun yaşamadım.
Ama yaşar isen kendin uğraşıyorsun.
Biraz şans yani.
Aynen öyle telefon gibi ürünleri satarken elden satmak en mantıklısı içinde parça değişimi vb yapılması çok olası. Risk almak mantıklı değil 1-2kyı aşmayan ürünler için mantıklı bana kalırsa.

MonteCapz

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
999
İsim
Asil
Valla aga benim telefon hurda denilebilecek halde diyeyim sana 13 pro max bazi sorunlari var benim sehirde kimse almiyor öldürüyor fiyati bu adam teklif etti benimde mecbur paraya ihtiyacim oldugu icin veriyorum
Param güvendeyle satarsan zaten çok fazla kesinti yapmaz mı

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,022,222
Üyeler
161,971
Son üye
GANFET
Top Bottom