Neler Yeni

Yardım Sahibinden Param güvende satışımdan eksik para aldım

fruko.gzz

80+ Silver
Dostlar selamlar öncelikle bu durumu daha önce hiç bir yerde görmemiştim ilk defa başıma geliyor 5600 TL'lik bir ürün sattım alıcı kredi kartına taksit şeklinde aldı ürünü daha önce bu olayı araştırdığımda taksitle alınan ilanlarda sahibinden satıcıya kendi havuzundan para veriyor alıcı daha sonra taksit şeklinde sahibindene ödüyor. Fakat benim hesabıma 4994,11 TL yattı. Bunu sahibinden ile görüşüyorum iyzico kesinti falan yapmış diyorlar bilgisi olan var mı?

Filozof Balina

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
135
İsim
Erdem
Dostlar selamlar öncelikle bu durumu daha önce hiç bir yerde görmemiştim ilk defa başıma geliyor 5600 TL'lik bir ürün sattım alıcı kredi kartına taksit şeklinde aldı ürünü daha önce bu olayı araştırdığımda taksitle alınan ilanlarda sahibinden satıcıya kendi havuzundan para veriyor alıcı daha sonra taksit şeklinde sahibindene ödüyor. Fakat benim hesabıma 4994,11 TL yattı. Bunu sahibinden ile görüşüyorum iyzico kesinti falan yapmış diyorlar bilgisi olan var mı?
Sahibinden para çekmiştir bence ama neye göre kesiyorlar bilmiyorum ben 800 TL'lik ürün sattığım zaman hepsi hesabıma yatmıştı fakat 606 tl'de az değilmiş.

fruko.gzz

80+ Silver
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Muhtemelen param güvende hizmet bedeli çekilmiş
Satıcıdan param güvende kesintisi olmuyor ayrıca ilan fiyatı girerken sizden hiç bir şekilde kesinti alınmayacak yazıyor.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Sahibinden para çekmiştir bence ama neye göre kesiyorlar bilmiyorum ben 800 TL'lik ürün sattığım zaman hepsi hesabıma yatmıştı fakat 606 tl'de az değilmiş.
Benim için yüksek bir tutar fakat saticindan hizmet bedeli kesmiyor sahibinden

Filozof Balina

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
135
İsim
Erdem
Satıcıdan param güvende kesintisi olmuyor ayrıca ilan fiyatı girerken sizden hiç bir şekilde kesinti alınmayacak yazıyor.

Yani hocam bilemedim çünkü alıcı eksik yatırsa sistem izin vermez zaten.

Touoa

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,127
İsim
Turuncu Keskin
Direkt sahibindeni arayıp öğrenirsen daha iyi olur bence, yanıltıcı cevaplar alman çok yüksek burada.

fruko.gzz

80+ Silver
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

Touoa

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,127
İsim
Turuncu Keskin
Evet daha öncede satış yaptım almıyor.

Aradım onlarda neyin sebep olduğunu bilmiyorlar xD
Onlarla ilgili bir sorunsa her türlü iade etmek zorundalar. Bankayla ilgili bir durumda olabilir

kronik1907

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
315
İsim
Görkem
Sahibinden param güvende sisteminde komisyon satıcıdan kesilmez alıcıya eklenerek alım esnasında kesilir

Kesmiş olsaydı bile
4999-10000 arası alışverişler için 530 TL maliyet var ki
Bu sattığı fiyat ile aldiginparayi karşilaştirdiginda tutarsız

Bu sorunun büyük ihtimal ile anında çözüme kavusmasi zor görünüyor

Sahibinden kayıt açtırın
Aracı kurum olarak iyzico kullanıldı ise onlarla da görüşün

Marginale

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,262
İsim
Muhammed emin efe

Dediğin gibi satıcıdan değil alıcıdan kesmesi lazım. Arayıp konuş.

forxeo

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
416
İsim
murat
sahibindeni arayın normalde satıcıdan kesmez alıcıdan keser sadece bir yanlışlık olmuştur paranın dekontunu kaydedin olası durumda kendilerine iletin

Top Bottom