Aliyılmaz
80+ Bronze
zaten dolara yatırsa daha çok parası olur dava bitene kadar yıllar geçer saçmalık.dava açarsan takır takır o paranın 2x ini alırsın.
zaten dolara yatırsa daha çok parası olur dava bitene kadar yıllar geçer saçmalık.dava açarsan takır takır o paranın 2x ini alırsın.
Dava bitene kadar yıllar geçmez gidip suç duyurusunda bulunursan 1 hafta sonra ararlar karakoldan ifadeni isterler dostum sonra mecbur adam suç duyurusunu geri çeksin diye istediği miktarı ödersin.zaten dolara yatırsa daha çok parası olur dava bitene kadar yıllar geçer saçmalık.
bu sahibinden linkide olabilirmi yani fake site vs yapmış olabilirlermi ilan no ile mi girip alayımsatıcı için kötü alıcı için mükemmel bir sistem güvenilir fakat sana link atip burdan al diyosa sakın yapma
fake site yapiliyor aynen uygulama uzerinden al sadecebu sahibinden linkide olabilirmi yani fake site vs yapmış olabilirlermi ilan no ile mi girip alayım
Evet site aracı oluyor. Dolandırıldığın halde paran karşıya giderse sahibindene ve karşı adama dava açabiliyorsun.merhaba ben 9200 TL ye bi iphone 11 buldum fakat uzakta olduğu için param güvende ile alacağım okuduğum yerlerde hep güvenli olduğu sıkıntı çıkmayacağı yazıyodu ama yinede sormak istedim yardımcı olabilirmisiniz