Neler Yeni

Sahibinden sattigim klavye hakkinda

leqraw

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
603
İsim
Abdur Rezzak
Arkadaslar razer klavyem vardi bi gun klavye calismamaya basladi kablosu bozulmus ben ucu bozuldu zannetmistim bilgisyarciya goturdum adam bunda sikinti yok kablosu yanlis dedi mini usb V3 modeli lazimmis bende ugrasmak istemedim kablo ile direkt sahibindende sattim 300tlye adam bugun aradi ben dedi elimdeki kablolari denedim dedi calismadi dedi bende V3 modeli olmasi lazim dedim adam da ben bi bakayim dedi olmadi sana geri donus yaparim dedi, simdi digelim o kablo da da calismassa beni dava etme gibi bir sansi oluyor mu korkmadim degil simdi

BurakHalil

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
367
İsim
Burak Halil
Arkadaslar razer klavyem vardi bi gun klavye calismamaya basladi kablosu bozulmus ben ucu bozuldu zannetmistim bilgisyarciya goturdum adam bunda sikinti yok kablosu yanlis dedi mini usb V3 modeli lazimmis bende ugrasmak istemedim kablo ile direkt sahibindende sattim 300tlye adam bugun aradi ben dedi elimdeki kablolari denedim dedi calismadi dedi bende V3 modeli olmasi lazim dedim adam da ben bi bakayim dedi olmadi sana geri donus yaparim dedi, simdi digelim o kablo da da calismassa beni dava etme gibi bir sansi oluyor mu korkmadim degil simdi
get ile mi sattın

BeKo'O

80+ Silver
Aslında bi bakıma kusurlu mal satmışsın ama iade edersen parasını geri sıkıntı kalmaz

leqraw

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
603
İsim
Abdur Rezzak
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
İstemeden adamı dolandırmışsın sanırım ?
Hayir dolandirmadim bilgisayarci bana V3 modeli lazim dedi bende ugrasmak istemedim sattim, sattigim adam da ona benzer kablo kullanmis aradi calismadi dedi bende V3 modelini deneyin dedim adamda tamam dedi, eger ondada calismassa ne olacak.

rapstarjustercik

80+ Bronze
Hayir dolandirmadim bilgisayarci bana V3 modeli lazim dedi bende ugrasmak istemedim sattim, sattigim adam da ona benzer kablo kullanmis aradi calismadi dedi bende V3 modelini deneyin dedim adamda tamam dedi, eger ondada calismassa ne olacak.
Yukarıdaki arkadaşın dediği gibi yanlışlık olmuş deyip iade alırsın, garantisi varsa da garantiye gönder, öyle mahalle bilgisayarcısına falan da gitme bir daha.

BurakHalil

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
367
İsim
Burak Halil
Valla etik olarak iade alman gerekir. Ama etikliğin dışında düşünürsek gözünü korkutup parasını geri almaya çalışır, engelleyip geçersen de kimsenin 300 kağıt için avukat tutup dava açacağını sanmıyorum.

sonuçta ortada söylemediğin bir kusur var adama belirtirsin bunu ve adam iade etmek isterse geri alırsın parasınıda verirsin ama davalık bir durum olmaz eğer ürünü almazsan geri kul hakkı yemiş olursun

aydin.

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Yok ya o kadar uzatmaz, sorun varsa de kardeşim getir iade alayım. Olay bitsin :D

Top Bottom