Sahibinden ürün iadesi hakkında

Cakrash

80+ Gold
Reaksiyon skoru
2,406
Sahibinden üzerinden pg ile laptop almıştım gelen ürün ile görsellerde ki gibi değildi 8 den fazla piksel saydım ölü pikselde değil hasar alması sonucu oluşmuş iade ettim satıcı 3 gündür kargoyu almıyor ulaşılamıyor yazıyor sahibindene yazdığımda ise kargo size geri gelirse almayın diyor ama yurtta olduğum için güvenlik falan alırsa sıkıntı olur daha önce böyle bir durum yaşayan var mı?

hocam ben forma almıştım paramgüvende ile sonra bedeni olmadı iade ettim bende sizin gibi acaba almasa bana geri gelirmi flan diye korkup sahibindeni aramıştım onlarda bana siz iade ettikten sonra alıcı geri almak zorunda yoksa kargo kayıp vs. olarak düşüyor falan filan demişti baya önce tam hatırlamıyorum ama sonra param geri yattı kargoya noldu bilmiyorum. sahibindeni ararsanız sizi bilgilendirir hocam iyi günler

Sanırım satın alımdan sonra bir süre belki iade süresi bitene kadar sahibinden parayı tutuyor, siz ürünü almadığımız sürece iade olur diye düşünüyorum aynı şekilde

Sanırım satın alımdan sonra bir süre belki iade süresi bitene kadar sahibinden parayı tutuyor, siz ürünü almadığımız sürece iade olur diye düşünüyorum aynı şekilde
Sorduğumda ürün 48 saat içinde almazsa size geri dönecek teslim almayın dedi yurt olduğu için ve dersler 9-5 arasında olduğu için ben olmayacağım güvenlik teslim alır öyle olursa birinin keyfinden dolayı dersimizden olacaz

Sorduğumda ürün 48 saat içinde almazsa size geri dönecek teslim almayın dedi yurt olduğu için ve dersler 9-5 arasında olduğu için ben olmayacağım güvenlik teslim alır öyle olursa birinin keyfinden dolayı dersimizden olacaz
Güvenliğe söyle almasın

sıkıntı şu ki yurt içi kargodan aynı gün başka bir kargom gelebilir
geri gelirse sahibindene arayıp iade ettiğim ürün tekrar bana geldi bunu iade etmek istiyorum tekrar bana gönderilmesin paramı istiyorum dersin sana yeni 1 kod verirler tekrar gönderirsin herhadle

geri gelirse sahibindene arayıp iade ettiğim ürün tekrar bana geldi bunu iade etmek istiyorum tekrar bana gönderilmesin paramı istiyorum dersin sana yeni 1 kod verirler tekrar gönderirsin herhadle
niye almamanızı önemle rica ederiz dediler onu anlamadım

Geri