Neler Yeni

Sahibinden yd telefon alınır mı?

jombo

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,042
İsim
efe araci
mesela bu fiyatlara 16 pro var ondan dahami iyidir s24 ultra
samsung ile iphone aynı segmente kapıştığında samsungun telefonları %100 daha iyi oluyor işlemci gücü batarya ömrü ekran yenileme hızı vb.
iphone fan boyları üvüvüv kamerası kötü vüvüüv yazmasın kamera istiyorsanız gidip direkt kamera alın.

Dahası  
Reaksiyon skoru
31
İsim
enes
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
samsung ile iphone aynı segmente kapıştığında samsungun telefonları %100 daha iyi oluyor işlemci gücü batarya ömrü ekran yenileme hızı vb.
iphone fan boyları üvüvüv kamerası kötü vüvüüv yazmasın kamera istiyorsanız gidip direkt kamera alın.
sence max 40k butce ile ne alınır

jombo

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,042
İsim
efe araci
Dahası  
Reaksiyon skoru
31
İsim
enes
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
YD mi alacakınız yoksa yurt içi 2. el mi ? ona göre öneriler yapılabilir ve kullanım amacı ne olacak gündelik mi oyun/gündelik mi.
telefondan cok oyun oynamıyorum ama alırsam azcık oynarım gündelik icin daha cok suanki telefonum kamerada bile kasma yapıyor arayüzü güzel olsun pili iyi olsun kamerası yeter bana

jombo

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,042
İsim
efe araci
telefondan cok oyun oynamıyorum ama alırsam azcık oynarım gündelik icin daha cok suanki telefonum kamerada bile kasma yapıyor arayüzü güzel olsun pili iyi olsun kamerası yeter bana
YD 24 ultra çok iyi olur 2. elde bakabilirsin mağazadan satılıyorsa dikkat edin toplama olabilir.

Dahası  
Reaksiyon skoru
31
İsim
enes

jombo

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,042
İsim
efe araci
toplama olup olmadıgını nasıl anlarım
pek anlama imkanın yok pil hızlı bitiyorsa , ısınıyorsa , oyun performansı kötüyse vb böyle anlaşılabilir onun harici uzmanları varsa onlar forumda birazdan bakarlar.

Dahası  
Reaksiyon skoru
31
İsim
enes
pek anlama imkanın yok pil hızlı bitiyorsa , ısınıyorsa , oyun performansı kötüyse vb böyle anlaşılabilir onun harici uzmanları varsa onlar forumda birazdan bakarlar.
s25 ultra nasıl dahami iyi

jombo

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,042
İsim
efe araci
toplama olup olmadıgını nasıl anlarım
Mesaj otomatik birleştirildi:

ya ben samsung cok severim ama apple cidden arayüz işini yapıyor cok hosuma gidiyor
2. el de mağazadan satanlar var benim demek istediğim buydu eğer yakınınızda telefoncu varsa sorun olmaz.
Mesaj otomatik birleştirildi:

s25 ultra nasıl dahami iyi
Evet daha iyi 1 nesil üstü iphone kesinlikle önermem fiyatını haketmiyor.

Top Bottom