Yavuz Sultan Selim
80+ Gold
- En İyi Cevap
- 1
- Reaksiyon skoru
- 7,387
Kendi kendimize köstek oluyoruz maalesef güven yok artık bu zamanda.Ya işte güvendik ettik filan, yine kazığı yiyen biz olduk..
Kendi kendimize köstek oluyoruz maalesef güven yok artık bu zamanda.Ya işte güvendik ettik filan, yine kazığı yiyen biz olduk..
param güvende tam olarak ne oluyor dolandırılma ihtimali 0 mı ?bu olaylardan dolayı hep param güvende ile alışveriş yaparım. keşke öyle yapsaydınız hocam.
Şüpheli işlem kaydı oluşturdum fakat herhangi bir sonuç elde edemedim kendi bankamdan. Kendi bankam karşı bankaya şüpheli işlem ile ilgili bir bildirim gönderiyormuş. Eğer karşı taraf kabul eder ise şüpheli işlem olduğunu o şekilde paramı kurtarabiliyormuşum fakat kabul edeceğini sanmıyorumÖncelikle geçmiş olsun. Bankanızla görüşün. Gönderdiğiniz parayı ürün satın almak için gönderdiğinizi söyleyin. Belki yardımcı olurlar
satıcıdan ürünü %10 komisyonla satın alıyorsunuz ürün size geliyor o sırada para sahibindenin para havuzunda tutuluyor alıcı olarak 3 gün inceleme şansınız oluyor eğer doğru ürünse sorun yoksa onaylayıp paranın satıcının hesbına geçmesini sağlıyorsunuz fakat bu sistemde de satıcıların dolandırılma ihtimali oluyor adam mesela ekran kartı gönderiyor alıcı kendindeki bozuk ekran kartıyla değiştirip iade ediyor satıcı ortada kalıyor en iyisi elden teslimparam güvende tam olarak ne oluyor dolandırılma ihtimali 0 mı ?
Katılıyorum, en iyisi yüz yüze hatta ve hatta imkan var ise ikinci ele hiç bulaşmama...satıcıdan ürünü %10 komisyonla satın alıyorsunuz ürün size geliyor o sırada para sahibindenin para havuzunda tutuluyor alıcı olarak 3 gün inceleme şansınız oluyor eğer doğru ürünse sorun yoksa onaylayıp paranın satıcının hesbına geçmesini sağlıyorsunuz fakat bu sistemde de satıcıların dolandırılma ihtimali oluyor adam mesela ekran kartı gönderiyor alıcı kendindeki bozuk ekran kartıyla değiştirip iade ediyor satıcı ortada kalıyor en iyisi elden teslim![]()
havaleyle bile o kadar ürün sattım hiç bu durumlara düşmedim şükür bu adamlar nasıl rahat uyuyup o parayı harcayabiliyo normal değil ya cidden tedavi gerektiren bir şey özellikle direksiyon setinde bu dolandırıcılık yapılıyo gördüğüm kadarıyla bide üşenmeden video falan hazırlamışlarKatılıyorum, en iyisi yüz yüze hatta ve hatta imkan var ise ikinci ele hiç bulaşmama...
Hocam Allah'a havale ettim, beddua bile etmiyorum dönüp bana gelmesin diye. Ama hakkımı arayacağım ve işin peşini bırakmayacağım..havaleyle bile o kadar ürün sattım hiç bu durumlara düşmedim şükür bu adamlar nasıl rahat uyuyup o parayı harcayabiliyo normal değil ya cidden tedavi gerektiren bir şey özellikle direksiyon setinde bu dolandırıcılık yapılıyo gördüğüm kadarıyla bide üşenmeden video falan hazırlamışlar
arayın hocam para kolay kazanılmıyorHocam Allah'a havale ettim, beddua bile etmiyorum dönüp bana gelmesin diye. Ama hakkımı arayacağım ve işin peşini bırakmayacağım..
Saçmalık. Ben al sat için bazen yüklü para gönderdiğimde banka işleme iizn vermeyip beni arayıp soruyor siz mi gönderiyorsunuz, hangi sebeple, ne aldınız, faturası var mı vs diyeŞüpheli işlem kaydı oluşturdum fakat herhangi bir sonuç elde edemedim kendi bankamdan. Kendi bankam karşı bankaya şüpheli işlem ile ilgili bir bildirim gönderiyormuş. Eğer karşı taraf kabul eder ise şüpheli işlem olduğunu o şekilde paramı kurtarabiliyormuşum fakat kabul edeceğini sanmıyorum![]()
Bakalım zaman bize neler gösterecekSaçmalık. Ben al sat için bazen yüklü para gönderdiğimde banka işleme iizn vermeyip beni arayıp soruyor siz mi gönderiyorsunuz, hangi sebeple, ne aldınız, faturası var mı vs diye
Keşke en başından yanlış kişiye gönderdim felan deseydiniz. Haberlerde çok görüyoruz. Yanlış kişiye giden paraları harcamayın falan diye
Teşekkür ederimDostum geçmiş olsun umarım kurtarabilrisin paranı