Neler Yeni

Sahibindende hangi ekran kartını almam mantıklı?

Mrc0

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
34
İsim
Mrc0
Merhaba arkadaşlar, benim için bu iki ilanı da inceleyip hangisinin daha mantıklı olup olmayacağını söyleyebilir misiniz? Bütçem 17k civarı 18 bir tık zorluyor.

https://www.sahibinden.com/ilan/iki...00-xt-16gb-gddr6-ekran-karti-1237854885/detay
https://www.sahibinden.com/ilan/iki...ng-oc-16-gb-2-aylik,faturali-1238689842/detay
Hamza Özel facebook gruplarında olan ve referansı olan bir satıcı gigabyte daha mantıklı duruyor bence de. Yaren bilgisayar hakkında bir bilgim yok.

JrWhite

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Ali
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hamza Özel facebook gruplarında olan ve referansı olan bir satıcı gigabyte daha mantıklı duruyor bence de. Yaren bilgisayar hakkında bir bilgim yok.
17500 yaparsa alırım. Hatta adresimiz aynı :D elden çabucak alabilirim.

Mrc0

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
34
İsim
Mrc0
17500 yaparsa alırım. Hatta adresimiz aynı :D elden çabucak alabilirim.
İstanbul mimaroba mı öyle bir yer sanırım elden teslim falan olduğunu sürekli yazıyor paylaştığı ilanlara. Elden alabilme imkanın varsa en iyi seçenek olur senin için tabii ki(test falan yapıp oyun oynarsın) . Pazarlık konusunda katı biri olduğunu biliyorum soru soran kişilere verdiği cevaplar yüzünden.😅 Kargo parası benden olur diyor pazarlık sorularına ama sen yol masrafı dersin o şekilde cüzi pazarlık yaparsın. Ama ilk etapta 500 tl indirim yapmasını isteyip şansını zorla.

JrWhite

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Ali
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
İstanbul mimaroba mı öyle bir yer sanırım elden teslim falan olduğunu sürekli yazıyor paylaştığı ilanlara. Elden alabilme imkanın varsa en iyi seçenek olur senin için tabii ki(test falan yapıp oyun oynarsın) . Pazarlık konusunda katı biri olduğunu biliyorum soru soran kişilere verdiği cevaplar yüzünden.😅 Kargo parası benden olur diyor pazarlık sorularına ama sen yol masrafı dersin o şekilde cüzi pazarlık yaparsın. Ama ilk etapta 500 tl indirim yapmasını isteyip şansını zorla.
Tamam para elime geçsin öyle yazacağım zaten inşallah zam falan gelmez kartı bayağı beğendim çünkü. Diğer kartı adam kendisi ihraç etmiş öyle satıyor garantisi kendisi yani :D
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bu arada sizce o kart bu kasaya sığar mı? https://www.akakce.com/bilgisayar-k...to-rgb-fan-matx-gaming-fiyati,1925472378.html ve şuanlık 600w psu var kullanır mıyım?

Volkan:/

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,634
İsim
Volkan
Tamam para elime geçsin öyle yazacağım zaten inşallah zam falan gelmez kartı bayağı beğendim çünkü. Diğer kartı adam kendisi ihraç etmiş öyle satıyor garantisi kendisi yani :D

Bu arada sizce o kart bu kasaya sığar mı? https://www.akakce.com/bilgisayar-k...to-rgb-fan-matx-gaming-fiyati,1925472378.html ve şuanlık 600w psu var kullanır mıyım?
o garantiyi rüyanda bulursun :D

yarın bir gün mağdur olursun ben sana deyim

Mrc0

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
34
İsim
Mrc0

Mag forge m120r rgb kasaya sahiptim ben de aşağı yukarı aynı yani. Hem satın alacağın ekran kartının mm ile boyuna hem de kasanın desteklediği ekran kartı boyutuna mm ile bakıp araştır. Para elinde olmadığı için de yeteri kadar zamanın var düşünüp karar vermek için. En kötü kasa çok büyük olmadığı için onu da yanın da götürürsün.

JrWhite

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Ali
Mag forge m120r rgb kasaya sahiptim ben de aşağı yukarı aynı yani. Hem satın alacağın ekran kartının mm ile boyuna hem de kasanın desteklediği ekran kartı boyutuna mm ile bakıp araştır. Para elinde olmadığı için de yeteri kadar zamanın var düşünüp karar vermek için. En kötü kasa çok büyük olmadığı için onu da yanın da götürürsün.
Benim kasaya msi 300mm sığar demiş bu kartda 302 mm yazıyor acaba sığar mı?

Mrc0

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
34
İsim
Mrc0
Benim kasaya msi 300mm sığar demiş bu kartda 302 mm yazıyor acaba sığar mı?
İletişime geçmeye karar verdiğinde *Kutu *Fatura(sanal fatura da olur) [alış tarihi ne kadar erken olursa o kadar iyi] *Garanti *Neden sattığını(al sat mı yapıyor yoksa kullanıcı mı ve ürüne kefil mi) *Ne kadar kullanıldığını *Bir de kart açılmış mı arkasında güvenlik etiketi var mı sor. Zaten test edip(Geeks3d furmark) oyun oynarsın. Yerin de yakın olduğu için kasanı götürüp ekran kartını takabilirsen kendi sisteminde denemeler yapmak daha iyi olur. İyice düşün, çok da aceleye getirmemeye çalış bu işi çünkü sıfır ve kendi adına faturalı bir ürün almıyorsun. Son olarak her şey iyi giderse şimdiden hayırlı olsun. Başarılar..

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,084,066
Üyeler
172,320
Son üye
albannncs
Top Bottom