Güvercin 80+ Katılım 25 Mart 2020 Mesajlar 265 Reaksiyon skoru 83 18 Mart 2024 #1 Arkadaşlar üniversite okuyorum evimden de uzaktayım motor kuryelik veya bisikletli kuryelik yapmak istiyorum. sorularım; -Şahıs şirketi açmak KYK’dan atılmamıza sebep olur mu -KYK da kalıyorsak ve açılabiliyorsa nasıl açabiliriz
Arkadaşlar üniversite okuyorum evimden de uzaktayım motor kuryelik veya bisikletli kuryelik yapmak istiyorum. sorularım; -Şahıs şirketi açmak KYK’dan atılmamıza sebep olur mu -KYK da kalıyorsak ve açılabiliyorsa nasıl açabiliriz
yalnızbiri01 80+ Silver Katılım 13 Haziran 2023 Mesajlar 2,237 Reaksiyon skoru 754 18 Mart 2024 #2 Güvercin yazmış: Arkadaşlar üniversite okuyorum evimden de uzaktayım motor kuryelik veya bisikletli kuryelik yapmak istiyorum. sorularım; -Şahıs şirketi açmak KYK’dan atılmamıza sebep olur mu -KYK da kalıyorsak ve açılabiliyorsa nasıl açabiliriz Devamı için tıklayın... Sanmıyorum
Güvercin yazmış: Arkadaşlar üniversite okuyorum evimden de uzaktayım motor kuryelik veya bisikletli kuryelik yapmak istiyorum. sorularım; -Şahıs şirketi açmak KYK’dan atılmamıza sebep olur mu -KYK da kalıyorsak ve açılabiliyorsa nasıl açabiliriz Devamı için tıklayın... Sanmıyorum