başkan aslında bu Recep Baltaşgiller düzeltiyordu bunu, meşakatli iş ama yapılıyor diye biliyorumDüzeltemezsin, sahteyse sahtedir o. Fiziksel bir sey bu.
alacağı ekipmanlar ekran kartından daha pahalıdırbaşkan aslında bu Recep Baltaşgiller düzeltiyordu bunu, meşakatli iş ama yapılıyor diye biliyorum
AHHAHAHAH DOĞRU DEDİN KANKAMalacağı ekipmanlar ekran kartından daha pahalıdır
Çip sahte bir kere fiziksel bu. Ne senin kartın tam modeli falan?başkan aslında bu Recep Baltaşgiller düzeltiyordu bunu, meşakatli iş ama yapılıyor diye biliyorum
Bios atarak sadece yazıyı düzeltse ne işine yarayacak tam onu ayıkamadım.BIOS atarak düzelteni görmüştüm.
O kartın sahtesini nasıl buldun hocamarkadaşlar benim ekran kartım sahteede bunu nasıl düzeltebilir ne yapmalıyım
Fiziksel olarak düzeltilemez tabii ki ben konu yazarı onu demek istiyor diye düşünmemiştim.Bios atarak sadece yazıyı düzeltse ne işine yarayacak tam onu ayıkamadım.
kart 6 senelik format atınca bu hale geldi ne yapsam düzelmiyor ne yapmam lazım nasıl düzeltebilirimO kartın sahtesini nasıl buldun hocam
nasıl yaniFiziksel olarak düzeltilemez tabii ki ben konu yazarı onu demek istiyor diye düşünmemiştim.
çip sahte değil gt210da kullanılan çip sahte biosla gt430 gibi göstermişlerÇip sahte bir kere fiziksel bu. Ne senin kartın tam modeli falan?
Sonuç olarak sahte işteçip sahte değil gt210da kullanılan çip sahte biosla gt430 gibi göstermişler