𝙅𝙤𝙣 𝙎𝙣𝙤𝙬
80+ Gold
ucuz değil onlarda da pahalı bizim ki kadar değil ama pahalı kardomŞaka gibi hadi bizde ürünler pahalı ulan adamlarda ucuz olmasına rağmen hile hurda şaka gibi ya.
Hocam önemli olan Fiyat değil Alım gücüyazık millet zaten zar zor alıyor
Mesaj otomatik birleştirildi:
ucuz değil onlarda da pahalı bizim ki kadar değil ama pahalı kardom
KatılıyorumAmazonda böyle bir durum yaşarsan yüksek ihtimalle paranı alırsın en azından öyle düşünelim![]()
kardom ABD de 300 dolar kira veriyorlar sen düşün ona göre oranla. 1 karton yumurta 15$-20$ arasında 32 karton yumurta demek. Hadi onu da geçtim eski civicler falan 500$ onu da boşver ps5 500$ ona göre hesap edince aşırı pahalı oluyor.Hocam önemli olan Fiyat değil Alım gücü
Amerika'da Ryzen 7 9800X3D 480$=17.500 TL bulunabiliyor
(daha ucuzuda vardır muhtmelen çok bakmadım)
Amerika'da ortalama saatlik ücret 12$ ve günde 10 saat çalışsa
12$ x 10h = 120$
120$ x 26d = 3.120$
(12$ Sıradan Biir çalışan için yani Okul okuyup meslek sahibi olanlar değil yani asgari ücret bir nevi)
Yani 4 Günlük maaş demek Bizde ise 1.aylık maaş demek
(tek kuruşunu yemeden İçmeden)
Arada büyük fark var hocam Gayet ucuz
He Eğer Onlara göre dediyseniz o doğru normalde her şeyi ucuza aldıkları için pahalı yani 500$ Amerika'da 2.elde araba alabiliyorsunuz 480$ Pahalı gibi gelebilir adamlara
Mesela 2.ilan bırakayım
Amerika
(bu fiyata daha iyileri var ama hızlıca direk seçtim idare edin)
Türkiye
Katılıyorum
Türkiyedeki E-Ticaret siteleri olsa gidin dava açın derler başlarından salarlar
İşte bende onu dedim ya Genel baktığımız zaman alım gücü olarak Ucuz ama ABD'de her şey ucuz olduğu için onlar için pahalıkardom ABD de 300 dolar kira veriyorlar sen düşün ona göre oranla. 1 karton yumurta 15$-20$ arasında 32 karton yumurta demek. Hadi onu da geçtim eski civicler falan 500$ onu da boşver ps5 500$ ona göre hesap edince aşırı pahalı oluyor.
1 dolar kaç TL biliyon mu sen yeğenim? Telefonunu çıkarHocam önemli olan Fiyat değil Alım gücü
Amerika'da Ryzen 7 9800X3D 480$=17.500 TL bulunabiliyor
(daha ucuzuda vardır muhtmelen çok bakmadım)
Amerika'da ortalama saatlik ücret 12$ ve günde 10 saat çalışsa
12$ x 10h = 120$
120$ x 26d = 3.120$
(12$ Sıradan Biir çalışan için yani Okul okuyup meslek sahibi olanlar değil yani asgari ücret bir nevi)
Yani 4 Günlük maaş demek Bizde ise 1.aylık maaş demek
(tek kuruşunu yemeden İçmeden)
Arada büyük fark var hocam Gayet ucuz
He Eğer Onlara göre dediyseniz o doğru normalde her şeyi ucuza aldıkları için pahalı yani 500$ Amerika'da 2.elde araba alabiliyorsunuz 480$ Pahalı gibi gelebilir adamlara
Mesela 2.ilan bırakayım
Amerika
(bu fiyata daha iyileri var ama hızlıca direk seçtim idare edin)
Türkiye
Katılıyorum
Türkiyedeki E-Ticaret siteleri olsa gidin dava açın derler başlarından salarlar
Yurt dışında ceza uygulanıyor ama TR'de kimsenin umrunda değilbunlar hiç ceza almıyomu onu merak ediyorum