Neler Yeni

Şaka gibi fiyatlar?! Artık buna dur demeliyiz!!!

Bergee

80+ Silver

öyle dolaşıyordum araba almayı düşünüyorum honda civic araştırıyorken dur la dedim bu şahin fiyatları ne durumda bakayım dedim. Adam nostalji diye şahini koyduğu fiyata bak :D
Allahım asalaklarla dolu bir ülkede yaşıyorum ve bunu gerçekten isteyen bu parayı verebilecek beyinsiz sürüsü insanlar tanıyorum! bu zihniyet gitmedikçe bu araba fiyatları ne iner ne de yerinde sayar artmaya devam edecek ... 10 tl olan araba en kötü 20 tl olmuş. Bazılarıda ülkeyi savunuyor neymiş vatanmış milletmiş :D kardeşim vatanını düdükleyen adamdan ne hayır gelir ya nesini savunacaksın bunların? savunulur haklı kılınır bir yanı yok anladın mı? bunlar kötü niyetli insanlar bunlar paranın köpeği olmuş insanlar ve bunlara bir el atılmadan bu piyasadan bir cacık olmaz. Allah aşkına şunlara prim vermeyin tiplere baksanıza! gençliğimizle oynuyorlar başka hiçbir şey yapmıyorlar bir araba almak bu kadar pahalı olmamalı yurt dışında 1 maaş ile araba alınabiliyor bizim ülkemizde neden olmasın? niçin olmasın?! almak zorunda değiliz kimse şu 2. el piyasasında bir hareketlilik yapmasın 1 sene boyunca görün fiyatlar nasıl düşüyor ama biz millet olarak fakirik fakirik deyip kapısının önünde 2 arabası olan milletiz ne yazık ki... altına giymeye donu yok atla gider şeye yani.

Mehmet

80+ Gold
En İyi Cevap
4
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,541
İsim
Mehmet
İlgilendiği Kategoriler
Donanım İnceleme

öyle dolaşıyordum araba almayı düşünüyorum honda civic araştırıyorken dur la dedim bu şahin fiyatları ne durumda bakayım dedim. Adam nostalji diye şahini koyduğu fiyata bak :D
Allahım asalaklarla dolu bir ülkede yaşıyorum ve bunu gerçekten isteyen bu parayı verebilecek beyinsiz sürüsü insanlar tanıyorum! bu zihniyet gitmedikçe bu araba fiyatları ne iner ne de yerinde sayar artmaya devam edecek ... 10 TL olan araba en kötü 20 TL olmuş. Bazılarıda ülkeyi savunuyor neymiş vatanmış milletmiş :D kardeşim vatanını düdükleyen adamdan ne hayır gelir ya nesini savunacaksın bunların? savunulur haklı kılınır bir yanı yok anladın mı? bunlar kötü niyetli insanlar bunlar paranın köpeği olmuş insanlar ve bunlara bir el atılmadan bu piyasadan bir cacık olmaz. Allah aşkına şunlara prim vermeyin tiplere baksanıza! gençliğimizle oynuyorlar başka hiçbir şey yapmıyorlar bir araba almak bu kadar pahalı olmamalı yurt dışında 1 maaş ile araba alınabiliyor bizim ülkemizde neden olmasın? niçin olmasın?! almak zorunda değiliz kimse şu 2. el piyasasında bir hareketlilik yapmasın 1 sene boyunca görün fiyatlar nasıl düşüyor ama biz millet olarak fakirik fakirik deyip kapısının önünde 2 arabası olan milletiz ne yazık ki... altına giymeye donu yok atla gider şeye yani.
Adamın nostalji dediği şahin her yerde aktif olarak kullanılıyor :D

Bergee

80+ Silver
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Adamın nostalji dediği şahin her yerde aktif olarak kullanılıyor :D
Ama nostalji kanka :D Mercedes'in nostaljileri bu fiyatta değil.
Adamın adı zaten "Okan Deli" imiş harbi deli.

tunahangenç

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,301
İsim
Tunahan Genç

Allahım asalaklarla dolu bir ülkede yaşıyorum ve bunu gerçekten isteyen bu parayı verebilecek beyinsiz sürüsü insanlar tanıyorum! bu zihniyet gitmedikçe bu araba fiyatları ne iner ne de yerinde sayar artmaya devam edecek ... 10 TL olan araba en kötü 20 TL olmuş. Bazılarıda ülkeyi savunuyor neymiş vatanmış milletmiş :D kardeşim vatanını düdükleyen adamdan ne hayır gelir ya nesini savunacaksın bunların? savunulur haklı kılınır bir yanı yok anladın mı? bunlar kötü niyetli insanlar bunlar paranın köpeği olmuş insanlar ve bunlara bir el atılmadan bu piyasadan bir cacık olmaz. Allah aşkına şunlara prim vermeyin tiplere baksanıza! gençliğimizle oynuyorlar başka hiçbir şey yapmıyorlar bir araba almak bu kadar pahalı olmamalı yurt dışında 1 maaş ile araba alınabiliyor bizim ülkemizde neden olmasın? niçin olmasın?! almak zorunda değiliz kimse şu 2. el piyasasında bir hareketlilik yapmasın 1 sene boyunca görün fiyatlar nasıl düşüyor ama biz millet olarak fakirik fakirik deyip kapısının önünde 2 arabası olan milletiz ne yazık ki... altına giymeye donu yok atla gider şeye yani.
yurtdışında adamlar bu paralara 2020 model shelby alıyor durumumuza bak acınası

FightForHonor

80+ Platinum
En İyi Cevap
33
Kağıt gibi arabaları bu fiyata satmaları komik. Ama "serbest piyasa".

Bergee

80+ Silver

Bergee

80+ Silver
Kağıt gibi arabaları bu fiyata satmaları komik. Ama "serbest piyasa".
Serbest piyasaları batsın gideceksin böyle bütün galerileri taşlayıp duracaksın ulan valla ne hoşuma gider hee ....

serialeris

80+ Bronze
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
980
İsim
Yusuf

dur şaka maka bu parayla ne araba alınır aynı şey elektronikte de var üzücü 😥

CarryExe

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
584
İsim
Ali Yıldırım
(Her ürünün) 2. el piyasasın yüksek olmasının sebebi şudur. Mesela benim 2000 model bir Tofaş'ım var onu satmak istiyorum onun için 2. el olarak ne kadara satıldığına bakıyorum ve 17.000 TL lik bir ilan görüyorum diyorum bu adam bu arabayı 17.000 TL ye satıyorsa ben 20.000 TL ye satarım ve 20.000 TL ye internete yüklüyorum başka birisi benim arabayı 20.000 TL de görünce o da 22.000 TL ye koyuyor ve bu böyle devam ediyor sonra ucuz olanlar satılınca yüksek fiyatlılar kalıyor o nedenlede piyasa pahalanıyor.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,031,840
Üyeler
163,562
Son üye
nexiusxd
Top Bottom