Neler Yeni

Şaka gibi! ikinci el aldığım ekran kartının HWİD banı varmış valoranta giremiyorum :D

MR EE

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,198
İsim
Emre
1614354651298.png

Dahası  
Reaksiyon skoru
171
İsim
Özgür
Riot işini iyi yapan bir firma. Bi ticketa bakar iş. Sen ban yemediysen zaten hesap bilgilerini verince her şey ortaya çıkmış olur.
League of legends'de küfürden banım vardı ama sadece küfür hile vs yok.
Mesaj otomatik birleştirildi:

League of legends'de küfürden banım vardı ama sadece küfür hile vs yok.
aktif olarak başka hesap ile lol oynuyorum sıkıntısız.

Dahası  
Reaksiyon skoru
171
İsim
Özgür
Önereceğim bir şey varda maalesef forum kurallarına aykırı. Ekran kartını değiştir.
özelden önerebilirsiniz
Mesaj otomatik birleştirildi:

Her zaman aynı donanıma atılmıyor. Bazen anakarta bazen ekran kartına belli olmuyor o. Sabit bir donanıma atılsa sürekli o parçayı değiştirir ban yiyen kişi. Böyle olunca belirsiz olduğu için tüm sistemi değiştirmesi gerekiyor.
tüm sisteme atıyorlar genelde adam tüm parçalarını sahibindende satıyordu zaten bende ucuz görünce testlerini yapıp aldım bu hiç aklıma gelmemişti.

Dontaçhi

80+ Gold
En İyi Cevap
10
Dahası  
Reaksiyon skoru
12,530
İsim
Dontaçhi kâfi.
tüm sisteme atıyorlar genelde adam tüm parçalarını sahibindende satıyordu zaten bende ucuz görünce testlerini yapıp aldım bu hiç aklıma gelmemişti.
Ticket atmayı deneyebilirsiniz RIOT GAMES'e. Durumu güzelce açıklarsan ilgileneceklerdir. Eğer ellerinden bişey gelmiyorsa sende satar başka bir kart alırsın yapacak pekte bişey yok aslında.

Tecrübe oluyor aslında hepsi :D bundan sonra kart alırken furmark'dan sonra hemen valorant testi istersin

Avolay

80+ Gold
Kartın IDsi değiştirilebiliyor :D
Bakın Youtube'ye

EmreBey52

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,197
İsim
EmreBey

Avolay