Neler Yeni

Şaka gibi! ikinci el aldığım ekran kartının HWİD banı varmış valoranta giremiyorum :D

cLarq

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Yanlış mı biliyorum Valorant ana kart ban atılmıyor mu ekran kartına damı ban atılıyor.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Yardım istediğin biriyle ne de güzel konuşuyorsun :) iyiki bannlanmışsın diyeyim o zaman toxic bey.
+1 Aslında adama akıl verici bir dilde yamamamana rağmen Ukala şekilde cvp veriyorsa bu adamın oyunlarda toxic etikete sahip olması gerekiyor.

emirhan1234

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,794
İsim
emirhan
ekran kartı ile valorant banı ne alaka yaw :D ?

SorryImSoBussy

80+ Silver
En İyi Cevap
9
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,986
İsim
HBE
Yanlış mı biliyorum Valorant ana kart ban atılmıyor mu ekran kartına damı ban atılıyor.
Mesaj otomatik birleştirildi:

+1 Aslında adama akıl verici bir dilde yamamamana rağmen Ukala şekilde cvp veriyorsa bu adamın oyunlarda toxic etikete sahip olması gerekiyor.
ekran kartı ile valorant banı ne alaka yaw :D ?
Hardware id'ye atılan bir bann. Bu anakartta olabilir, ekran kartınada, ramler dahi olabilir.

emirhan1234

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,794
İsim
emirhan

SorryImSoBussy

80+ Silver
En İyi Cevap
9
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,986
İsim
HBE
yani valorant yetkilileri bilgisayara direkt ban atıyor ?
Bilgisayara değil, bileşen kimliğine bann atıyor. Ben şahsi olarak valorantın zaten Vanguard denilen o Anti cheat sistemini anlamıyorum. Regedite kadar giriyor. Örümcek gibi tüm bilgisayara yayılıyor. Hileye karşı tepkilerini bilmiyorum fakat duyduğum kadarıyla hemen bannlıyorlarmış. Hwid bann yaygın bir şey. Bence her şirket bunu yapmalı.

emirhan1234

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,794
İsim
emirhan
Bilgisayara değil, bileşen kimliğine bann atıyor. Ben şahsi olarak valorantın zaten Vanguard denilen o Anti cheat sistemini anlamıyorum. Regedite kadar giriyor. Örümcek gibi tüm bilgisayara yayılıyor. Hileye karşı tepkilerini bilmiyorum fakat duyduğum kadarıyla hemen bannlıyorlarmış. Hwid bann yaygın bir şey. Bence her şirket bunu yapmalı.
anladım reis

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

• B1L0
    Hayırlı forumlar

Forum istatistikleri

Konular
1,036,559
Üyeler
164,328
Son üye