Neler Yeni

🟢 Şaka Gibi Olay 3 $ Dolara FPS Satın Alıyoruz 🟢

Clayz

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
600
İsim
yunusemre
Hayır hocam DLSS veya FSR gibi görüntüyü normalden düşük render'layıp bize yapay bir 1080p çözünürlük veriyor (çözünürlüğe göre değişir). Yani ben böyle biliyorum.
goruntuyu fps verme namına cok dusuruyor mu?

Dahası  
Reaksiyon skoru
68
İsim
Griffith
Bu uygulama kolpa bahsedildiği gibi bedava fps alamıyorsunuz bunu açınca hayvan gibi gecikme oluyor üstelik yüksek grafikli oyunlarda fps düşürüyor ama işe yaradığı alan 30fps sınırı olan oyunları 60'a çıkarabiliyorsunuz buna eski oyunlarda dahil bu açıdan güzel bir uygulama.
Hocam zaten videoda da bahsedilmiş gecikme yaşatıyor diye.

Gif Man

80+ Gold
hocam pekı zamanında pubg mobıle zamanı fps ıcın confıg atardık onun yuzunden kuzenım eskı telefonunu yakmıstı aslında benzerı cok fazla yuk bındırıp gpu ya felan sıkıntı yasatırmı benım sahsı dusuncem boyle
Farklı Şeyler Bence .

Dahası  
Reaksiyon skoru
68
İsim
Griffith
goruntuyu fps verme namına cok dusuruyor mu?
Seçtiğiniz ayarlara bağlı, videoda gösterilen ayarlarla sıkıntı çıkmaz, aman aman göze batan bir çözünürlük farkı yok. Ama monitörün yakınındaysan o zaman biraz belli olabilir, yine de sıkıntı çıkarmaz.

Clayz

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
600
İsim
yunusemre

Armi3067

80+ Bronze
valorant cs fornıte gıbı oyunlarda cok etkı edermı ?
Bu tarz oyunlarda upscale önermiyorum hocam, doğru çalışmıyor çalışlsaydı fps oyunlarına getirirlerdi zaten. Gecikmelere ve takılmalara sebpe olabiliyor veya bu tarz upscale tekonlojileri yüksek hızlı hareketlerde görüntüde bozulmalara sebep oluyor. Örnek: AMD FSR veya Fluid Motion Frames. AMD, AFMF fps oyunlarıda açmanızı önermiyor kart ayarlarında genel olarak açsak bile fps oyunlarında manuel olarak açın default kapalıdır diyor mesela.

sfky9842

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
985
İsim
baba merhaba
online oyunlarda iş yapmaz :) solo oyunlar için olabilir

Armi3067

80+ Bronze
Bu tarz oyunlarda upscale önermiyorum hocam, doğru çalışmıyor çalışlsaydı fps oyunlarına getirirlerdi zaten. Gecikmelere ve takılmalara sebpe olabiliyor veya bu tarz upscale tekonlojileri yüksek hızlı hareketlerde görüntüde bozulmalara sebep oluyor. Örnek: AMD FSR veya Fluid Motion Frames. AMD, AFMF fps oyunlarıda açmanızı önermiyor kart ayarlarında genel olarak açsak bile fps oyunlarında manuel olarak açın default kapalıdır diyor mesela.
Bu arada AMD'si olan bu uygulamayı almasını önemem AFMF var zaten bizlerde sürücü bazlı tüm oyunlarda açılıyor ve çalışıyor ve tabii ki fps arttırıyor. Program daha fazla arttırabilir mi tabii bu tartışılır çok fazla ayara sahip uygulama.
Mesaj otomatik birleştirildi:

online oyunlarda iş yapmaz :) solo oyunlar için olabilir
+1

bugter

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
87
İsim
Burak
Online oyunlarda ban yedirir mi acaba? Cs2'de 120 fps alıyordum.

Gif Man

80+ Gold
Bu arada AMD'si olan bu uygulamayı almasını önemem AFMF var zaten bizlerde sürücü bazlı tüm oyunlarda açılıyor ve çalışıyor ve tabii ki fps arttırıyor. Program daha fazla arttırabilir mi tabii bu tartışılır çok fazla ayara sahip uygulama.

+1
Amd Neysede DLSS Desteklemeyen NVİDİA Kartlar İçin Güzel Oldu Bence .

Armi3067

80+ Bronze
Amd Neysede DLSS Desteklemeyen NVİDİA Kartlar İçin Güzel Oldu Bence .
Aynen öyle hocam

Online oyunlarda ban yedirir mi acaba? Cs2'de 120 fps alıyordum.
cs'de açmanı tavsiye etmiyorum sebebini yukarıda yazmışlar ki keza bende belirttim. FPS oyunlarında kullanmanızı önermem bu tarz teknoloji ve uygulamaları, gecikme, hızlı görüntülerde bozulma ve bazı takılma sorunları yaşatır.

Top Bottom