F/p 0 alan varsa bekliyorum arkadaşlar
Mesaj otomatik birleştirildi:
0 a yakında olur fark etmezF/p 0 alan varsa bekliyorum arkadaşlar
0 a yakında olur fark etmezF/p 0 alan varsa bekliyorum arkadaşlar
Kalitelimipowertec tr 1818 bu makine sıfıra alıyor jilet gibi
ben kullanıyorum dehşet bir şey ama sadece sıfır için kullanıyorum ben içinde sakal ayarı yapmak için 3 başlıta çıkıyorKalitelimi
bende var kullanıyom baya güzel ben 150 ye almıştım ama indirimleF/p 0 alan varsa bekliyorum arkadaşlar
0 a yakında olur fark etmez
Başka varmı peki önerebiliceğiniz ona göre seçim yapacağımben kullanıyorum dehşet bir şey ama sadece sıfır için kullanıyorum ben içinde sakal ayarı yapmak için 3 başlıta çıkıyor
zaten berber tipi olarak geçer
Tamam bunuda yazdım hocam bakacağım hepsinebende var kullanıyom baya güzel ben 150 ye almıştım ama indirimle
hocam ben bunu kullanıyorum ve beberimin önerisiyle aldım baya kaliteli makine eksi yon olaraka sadece düşünce kırıla biliyor ama ganranti düşüne tamir edip sana gönderiyorBaşka varmı peki önerebiliceğiniz ona göre seçim yapacağım
Ben ev için alacağım şimdi ondan dolayı düşme konusu birtek sıkıntı olabilirhocam ben bunu kullanıyorum ve beberimin önerisiyle aldım baya kaliteli makine eksi yon olaraka sadece düşünce kırıla biliyor ama ganranti düşüne tamir edip sana gönderiyor
Jiletle alıyorum ben normaldede 0 almak zorunda değil illa bana 1 numarada gidiyortr558 bakabilirsin tam sıfır almıyor ama kaliteli baya şarjı 2-3 hafta gidiyor
Tamamdır hocam bunuda not aldım yarın detaylı araştıracağım teşekkür ederim önerileriniz içinO zaman alın hocam şarjı uzun gidiyor baya kutusundan her şey çıkıyor taraklar, yağı, küçük fırça çok kolay temizlenebiliyor içerisi