Neler Yeni

Sakaryada olanlar yardım edebilir mi

Dahası  
Reaksiyon skoru
46
İsim
Berkay Aydın
Arkadaşlar merhaba benim karaman Yenikent devlet hastanesinde saat 22de mr randevum var erken girmeyi denicem giremezsem sizce saat 22.30 gibi gar meydanına gidebilecek otobüs gelir mi 21d ve 21c gözüküyor ama o saatte hastaneye gelir mi bilmiyorum çünkü gar meydanından da terminale gitmem gerekiyor eğer saat 02.00'deki bileti alırsam
Sadece otobüs değil minibüste olur bilen varsa cevaplarsa sevinirim

Sizce olur mu birde şey sormak istiyorum gar meydanından terminale taksi ne kadar tutar eğer gar meydanına gitmeyi başarırsam belki taksiyi denerim

crabman

80+ Bronze
dolmuş ve otobüs saatlerini bilmem ama taksı 200-250 civarı tutar diye tahmin ediyorum.

Dahası  
Reaksiyon skoru
46
İsim
Berkay Aydın
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
dolmuş ve otobüs saatlerini bilmem ama taksı 200-250 civarı tutar diye tahmin ediyorum.

Hocam saatler internette var ama duraktan hangi saat geçeceği tam belli olmuyor bazen otobüs geliyor gözüküyor ama sonradan haritadan kaybolu

Hocam getir taksiden baktım açılış 25 km başı 24 TL 6.6 km gar meydanından terminale orda sıkıntı yokta hastane çok ters kalıyor

crabman

80+ Bronze
Hocam saatler internette var ama duraktan hangi saat geçeceği tam belli olmuyor bazen otobüs geliyor gözüküyor ama sonradan haritadan kaybolu

Hocam getir taksiden baktım açılış 25 km başı 24 TL 6.6 km gar meydanından terminale orda sıkıntı yokta hastane çok ters kalıyor
otobüslerden birini yakalarsanız şoföre sorun ne kadar sürüyor araçların durağa gelmesi diye. yardımcı olurlar

Top Bottom