BLoodAnqeL
80+
- Reaksiyon skoru
- 47
@Margot Robbie haklıyız ama13 yaşında bebeyken format nasıl atılır diye sormuştum, noktalama işaretlerinden 22 yıl ip ban yedim, aynı cihazdan vpn ile felan denedim banın süresi 25 e felan yükseldi heralde, desteğe yazdım acıyıp birazını sildiler 20 felan olud heralde. ama ne zaman denersem üstüne biniyor bende anlayamadım. amacım kötülemek değil kanıtlaya bilirim.
kasmayın bu kadar yapacak bişey yok.Çoluk çocuğa moderatörlük verilince bunlar oluyor şu yaşımızda işi gücü bırakıp sınava çalışıyoruz yardıma ihtiyaç olunduğu noktada konu açıyorum adamların dalga geçer gibi yazdığı şey;
Ben güç kaynağına guc kaynagı yazıp ban yediğim günden beri girmiyorumÇoluk çocuğa moderatörlük verilince bunlar oluyor şu yaşımızda işi gücü bırakıp sınava çalışıyoruz yardıma ihtiyaç olunduğu noktada konu açıyorum adamların dalga geçer gibi yazdığı şey;
İşte gerçekten sınava da hazırlıyorlar. Noktalama işaretleri de Türkçe sınavlarında çıkabiliyor.Çoluk çocuğa moderatörlük verilince bunlar oluyor şu yaşımızda işi gücü bırakıp sınava çalışıyoruz yardıma ihtiyaç olunduğu noktada konu açıyorum adamların dalga geçer gibi yazdığı şey;