Şakaysa komik değilse daha komik 😂

Reaksiyon skoru
47
Çoluk çocuğa moderatörlük verilince bunlar oluyor şu yaşımızda işi gücü bırakıp sınava çalışıyoruz yardıma ihtiyaç olunduğu noktada konu açıyorum adamların dalga geçer gibi yazdığı şey;

Ekler

• 1732477734985.png
    1732477734985.png
    86.4 KB · Hit: 171
13 yaşında bebeyken format nasıl atılır diye sormuştum, noktalama işaretlerinden 22 yıl ip ban yedim, aynı cihazdan vpn ile felan denedim banın süresi 25 e felan yükseldi heralde, desteğe yazdım acıyıp birazını sildiler 20 felan olud heralde. ama ne zaman denersem üstüne biniyor bende anlayamadım. amacım kötülemek değil kanıtlaya bilirim.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

13 yaşında bebeyken format nasıl atılır diye sormuştum, noktalama işaretlerinden 22 yıl ip ban yedim, aynı cihazdan vpn ile felan denedim banın süresi 25 e felan yükseldi heralde, desteğe yazdım acıyıp birazını sildiler 20 felan olud heralde. ama ne zaman denersem üstüne biniyor bende anlayamadım. amacım kötülemek değil kanıtlaya bilirim.
@Margot Robbie haklıyız ama

Çoluk çocuğa moderatörlük verilince bunlar oluyor şu yaşımızda işi gücü bırakıp sınava çalışıyoruz yardıma ihtiyaç olunduğu noktada konu açıyorum adamların dalga geçer gibi yazdığı şey;
kasmayın bu kadar yapacak bişey yok.

ucube bir forum benim gözümde

Ben güç kaynağına guc kaynagı yazıp ban yediğim günden beri girmiyorum :DGençleştim resmen bu kadarmı farkeder

. Koymadın seni 3 yıl banlıyorum

İşte gerçekten sınava da hazırlıyorlar. Noktalama işaretleri de Türkçe sınavlarında çıkabiliyor.

İşin şakası bir yana imla hatası kötü bir anlama neden olmadıysa bir imla hatası dert edilmemeli abartılmadıkça . Dilekçe vb. de yazmıyorsun zaten.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,163,291
Üyeler
184,765
Son üye
altanaydin
Geri