Öneri SAKIN ACER ALMAYIN BULAŞMAYIN

Aynı laptobun 15.6 inçliğini kullanıyorum bende bir sıkıntı yok Allaha şükür :) canavar gibi içini de 2 3 defa açtım söktüm temizledim tasarımı da güzel. Tek sıkıntısı dediğiniz gibi servis. Servis olayları her cihazın alt modellerinde öyle hocam. Nitro 5 yerine helios predator alsaydınız muamele öyle olmazdı :) ne kadar ekmek o kadar köfte mantığı malesef her serviste geçerli.

Nitro 5 4050+12500h modelini kullanıyorum herhangi bir sorunum yok gördüğüm kadarıyla hep sorunlar 3000 serisinde galiba becerememişler o seriyi yapmayı geçmiş olsun.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Evet ben de herhangi bir sorun yaşamadım genelde 4000 serisi altındaki kullanıcılarda sorun oluyor.
hocam bilmiyorum dediğim gibi birden fazla sorun var mesela tauchpadi kullanılamıyor mouse sapıtıyor zıplıyor sürekli umarım siz bir problem yaşamazsınıa

Hocam peki hangi marka model laptop alınması gerekiyor
Hocam servis işi şans işi sadece asus tarafında bu kadar belirgin bir servis sorunu var.
bu video ile asus'a boykot başlatmışlardı. Yoksa şu markanın servisi iyidir falan diye bir şey diyemem sadece asus tarafında bu kadar belirgin servis sorunu varken uyarmak istedim.

hocam bilmiyorum dediğim gibi birden fazla sorun var mesela tauchpadi kullanılamıyor mouse sapıtıyor zıplıyor sürekli umarım siz bir problem yaşamazsınıa
Yok çok memnunum ben bir sıkıntısı yok şu an 1 seneden fazla oldu.

Aynı laptobun 15.6 inçliğini kullanıyorum bende bir sıkıntı yok Allaha şükür :) canavar gibi içini de 2 3 defa açtım söktüm temizledim tasarımı da güzel. Tek sıkıntısı dediğiniz gibi servis. Servis olayları her cihazın alt modellerinde öyle hocam. Nitro 5 yerine helios predator alsaydınız muamele öyle olmazdı :) ne kadar ekmek o kadar köfte mantığı malesef her serviste geçerli.
Çok doğru söylüyorsunuz dediğiniz gibi ne kadar ekmek o kadar köfte ama bu kadar olacağını düşünememiştim umarım siz bir problem yaşamazsınız

Öyle bir anda iade olmaz kabul etmezler. Servisten rapor iste yapılanları içerir. Kaç gün serviste kaldığını falan ikame pcnin ne zaman verildiğini falan belirt tüketici hakem heyetine başvur. Zaten 2-3 ay hakem heyeti savunmaları sürer. Sınavlardan sonra iade diye gitsen yallah bize ne diyecekler. Şimdi iade desen yine aynısını diyecekler. O nedenle seni oyalamalarına izin verme başvur hakem heyetine elinde rapor olsun resmiyete dök.

Hocam servis işi şans işi sadece asus tarafında bu kadar belirgin bir servis sorunu var.
bu video ile asus'a boykot başlatmışlardı. Yoksa şu markanın servisi iyidir falan diye bir şey diyemem sadece asus tarafında bu kadar belirgin servis sorunu varken uyarmak istedim.
Teşekkürler hocam ama bu piyasada laptop kalmadı victuslar kronik msi da çok pahalı olmadığı sürece o kadar kaliteli gelmiyor kafam çok karıştı

Öyle bir anda iade olmaz kabul etmezler. Servisten rapor iste yapılanları içerir. Kaç gün serviste kaldığını falan ikame pcnin ne zaman verildiğini falan belirt tüketici hakem heyetine başvur. Zaten 2-3 ay hakem heyeti savunmaları sürer. Sınavlardan sonra iade diye gitsen yallah bize ne diyecekler. Şimdi iade desen yine aynısını diyecekler. O nedenle seni oyalamalarına izin verme başvur hakem heyetine elinde rapor olsun resmiyete dök.
Hocam anakarttaki 2. problem hakem heyetine bununla gideceğim şimdi bilgisayarı servise gönderirsem elimde bir şey kalmıyor ne yapacağımı şaşırdım

Hocam biliyorum aynı olduğunu ama farklı hizmetler veriyorlar asus dışında laptop olarak hangi markayı alacağım 100 de 100 güvenilecek bir marka var mı ?

Umarım bir sıkıntı çıkmaz hocam

Asustan rog strix 16 düşünüyorum bildiğim kadarıyla piyasadaki en iyi laptop modellerinden
Markadan ziyade modele bakilmali.hatta modelin varyasyonalari arasinda bile fark var.Misal Victus 15ler vasatken 16lar ekran dışında guzel cihazlar.Onlarin da belli serilerinde hall sensor sorunu patladı.Kusursuz cihaz yok zaten.Yakin zamanda slayer 4 ve vector 4080 modeli f/p konusunda iyilerdi.Nitro 16larda iyi duruyor ama sadece amd hs islemci koymalari gözden düşürdü o seriyi.

4050'li modeli var bizde taş gibi cihaz açıkçası her markanın sorunlu seri modelleri olabiliyor. Abdullah abin sana sorunlu modeli önerdiyse onu bilemem.

Yetkili servis'de sorun yaşıyorsanız, Global'den iletişime geçin yardımcı olacaklardır.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,094,515
Üyeler
173,987
Son üye
gbccan
Geri