Arkadaşlar 2023 ekim ayında acer nitro 5 3070ti lı abdullah abinin önerdiği bilgisayarı aldım sakın bulaşmayın normalde abdullah abinin önerdiği tüm cihazlara gözüm kapalı güvenirdim ama şu anda bilemiyorum 5-6 yıllık takipçisiyim zaten. Onun dışında yaşadıklarımı söyliyim kasım 2024 te anakartta problem çıktı gönderdim cihazı bana anakartın değiştiriliceğini söyledir parça beklediklerini söylediler ve hiç yardımcı olmaya çalışmıyorlar hatta tehditvari konuşuyorlar gidin şikayet edin gidip ne yaparsanız yapın gibi konuşuyorlar . Servisi hergün aramam sonucunda şubat ayında bir ikame cihaz alabildim zorla ve beklenen an nisan ayının ortasında cihazımın onarıldığı söylendi. çok mutlu bir şekilde bilgisayarım geldi ve şu anda ekran kartında problem var bunun için tekrar aradığımda işte napalım siz söyleyin yapabileceğimiz bir şey yok diye geçiştiriyorlar. Servise şu anda yollayamıyorum çünkü yazılım mühendisi öğrencisiyim projelerim var zaten onlarda çok geri kaldım ve 1 ay sonra finallerim var bundan dolayı şu anda servise göndermeye korkuyorum.
Bilgisayarın birden fazla sorunu var ama bu kadar önemli olmadığı uzatmak istemedim
Bilgisayarın birden fazla sorunu var ama bu kadar önemli olmadığı uzatmak istemedim