Hollow Knight oriden çok daha iyidir 150 saate kadar oynayabilirsin. Ana hikayesi o kadar sürmese de ücretsiz olan DLCleri çok daha güzel bence.oriyi oynadım, Stardew Valleyi denedim çok ısınamayıp bırakmıştım, Hollow Knightı oynarım
Hollow Knight oriden çok daha iyidir 150 saate kadar oynayabilirsin. Ana hikayesi o kadar sürmese de ücretsiz olan DLCleri çok daha güzel bence.oriyi oynadım, Stardew Valleyi denedim çok ısınamayıp bırakmıştım, Hollow Knightı oynarım
Pile Up,Cardboard Town,Dishonored serisine bakabilirsin adamların arasına girip pata küte kesersinDostlar akşamları kafa rahatlatmak için sakin sakin oynayabileceğim oyun önerisi olan varmı (araba oyunları hariç)
Bende Cod mw4 oynuyodum mükemmel oluyo bu aradaKafaları dağıtıyorsun işte. Ben severek oynuyordum. Hem 1 hem 2 ikisi de mükemmel bence.
vergiyi fulledim adamlar isyan çıkarıyo oyun bozuk galibacities skylines
gece zombileri ve lağam bölümü travmam valla ama severek oynadum 2 yi oynamadım bilemedim 4060ti 16gb 14400f 2k da güzel oynartırmı z-acama dynig lingt 2 yiKafaları dağıtıyorsun işte. Ben severek oynuyordum. Hem 1 hem 2 ikisi de mükemmel bence.
A770 R5 2600Setupin ne alakasiz soru ama.
Yeni sezonu gelsede oynasak tekrarThe long dark
Oynatabilir FG varsagece zombileri ve lağam bölümü travmam valla ama severek oynadum 2 yi oynamadım bilemedim 4060ti 16gb 14400f 2k da güzel oynartırmı z-acama dynig lingt 2 yi
okadar bilmiyomda dlss 3 ile 30fps alıyorsak açıp 60 70 fps alabilirmiyiz birde fg kaliteyi bozuyormuOynatabilir FG varsa
Evet, alabilirsin. FPS baya artıyor. Görüntü bozulmuyor.y
okadar bilmiyomda dlss 3 ile 30fps alıyorsak açıp 60 70 fps alabilirmiyiz birde fg kaliteyi bozuyormu