Neler Yeni

sakın vodafone almayın

happy

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
ben bu vodafone un allahına sövecem az kaldı az önce cs girdim pingim 1500 oyundakilerde haklı olarak kicklediler beni 7 gün ban yedim hemde şuanda saat 4 :D? bu 7 gün ban olayını steame yalvarsam falan kaldırırlarmı her gece byle oluyor internette şuanda sadece ben varım her gece 1 - 2 saatliğine böyle oluyor sonra geri düzeliyor allahına söversem rahatlıyorum anca vodafone alcaksanız internet almayın..

🃏JOKER🃏

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
37,471
İsim
Mert Can Ergün
Vodafone hattı da kötü

PinsizAMD

80+ Bronze
Vodafone hattı da kötü
ya walla bende wodofone kullanıom walla o çarkı çok kötü habire hediye diyo şaçma sapan sitelerden hediye çeki veirp duruyo
Mesaj otomatik birleştirildi:

ben bu vodafone un allahına sövecem az kaldı az önce cs girdim pingim 1500 oyundakilerde haklı olarak kicklediler beni 7 gün ban yedim hemde şuanda saat 4 :D? bu 7 gün ban olayını steame yalvarsam falan kaldırırlarmı her gece byle oluyor internette şuanda sadece ben varım her gece 1 - 2 saatliğine böyle oluyor sonra geri düzeliyor allahına söversem rahatlıyorum anca vodafone alcaksanız internet almayın..
Haklısın brom
ilk defa brom diyom he birine kıymetini bil @happy :D istersen steam hesabını at ekleyeyım cs girelim reis

happy

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
ya walla bende wodofone kullanıom walla o çarkı çok kötü habire hediye diyo şaçma sapan sitelerden hediye çeki veirp duruyo

Haklısın brom
ilk defa brom diyom he birine kıymetini bil @happy :D istersen steam hesabını at ekleyeyım cs girelim reis
nasıl giricez banım var steam desteğe yazdım belki açarlar

meler allaha sovuom hawlim
mesajda hawliyim diye bir şey yazıyormu ?:D

PinsizAMD

80+ Bronze
nasıl giricez banım var steam desteğe yazdım belki açarlar

mesajda hawliyim diye bir şey yazıyormu ?:D
Özelden steam profilini atarsan istek atarım usta

hakan32

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,627
İsim
Hakanbey
3 yıldır vodafone kullanıyorum ne internet tarafında sorun yaşadım nede şebeke tarafında Çarktada her hafta 20gb-10gb internet paketi çıkıyor :) heralde baz istasyonu ile alakalı bir durum bu.

1632455645605.png

happy

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Bu tarz durumlar bölgeden bölgeye değişiklik gösteriyor. Kendi bölgenizde kötü diye "Sakın Vodafone almayın!" diye konu açmanız saçmalık.
kötü değil alt yapı mbps 100

3 yıldır vodafone kullanıyorum ne internet tarafında sorun yaşadım nede şebeke tarafında Çarktada her hafta 20gb-10gb internet paketi çıkıyor :) heralde baz istasyonu ile alakalı bir durum bu.

Alıntıyı görüntüle
ben telefon interneti için demiyorum ev interneti için diyorum sence gece 3te 4te 1500 ping çıkması normalmi

e_mir

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Sağlayıcıların verdikleri hizmet bölgeden bölgeye değiştiği için bu tabiri kullanmanız yanlış.

happy

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Sağlayıcıların verdikleri hizmet bölgeden bölgeye değiştiği için bu tabiri kullanmanız yanlış.
knka altyapı 100 ben gece oyun oynayamıyorum benim arkadaşımdada var aynı sıkıntı oda vodafone kullanıyor benden 50km falan uzak o vodafonun sıkıntısı var

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,060,768
Üyeler
168,497
Son üye
Lorne_Malvo
Top Bottom